Så ja!



FC Bosona hade en hel del spelare som saknades till denna match men då fick man istället chansen att släppa fram sitt senaste nyförvärv, unge Eldar Razanica som anslutit från Sävedalen. Något som skulle visa sig vara lyckat då Razanica var inblandad i alla FCB:s mål!

Herr Grebovic, som skrivit matchrapporten, höll väl med Götaholmarens kontakt på Överåsvallen om att iallafall första halvlek inte var någon rolig tillställning. Matchtempot var lågt och Kroken försvarade sig också väldigt lågt och försökte kontra när tillfälle gavs. Bosona fick inte igång det vanliga rullet som vi är vana vid men de kunde ändå vaska fram en halvchans som dock Elvedin Delibasic missade. Han var även tvungen att kliva av lite senare med ryggproblem. Bosona hade som sagt svårt att få igång sitt spel och slog en hel del långbollar, något som passar Olskrokens försvar väldigt bra.

Krokens Jonas "Söder" Söderström fick iallafall en bra chans innan halvtid men Almedin Babacic gjorde en bra räddning. 0-0 i halvtid efter en ganska tråkig tillställning där chanserna var få med lite bollinnehavsövertag till FCB.

Bosona höjde sig dock i andra och fick igång passningsspelet via mitten med högre tempo. FCB:s tremannaanfall oroar och utmanar Krokens försvar gång på gång. Till slut kommer även 1-0 målet och ännu en gång är det Darmin Muslimovic som kliver fram. En bra slagen hörna av nye Razanica landar på Muslimovics högerfoten och bollen landar i målet!

Kroken har inte mycket att svara med och FCB kontrollerar matchen. 2-0 kommer på ännu en Razanicahörna och denna gången när Jasmin Hrvat högst och kan nicka in bollen.

Razanica kröner sin debut med att själv göra 3-0 i slutet då FCB ställer om snabbt efter att ha backat hem för att försvara sin ledning.

Tränare Grebovic var nöjd med den andra halvleken och sättet de spelade på med snabba passningar och mycket rörelse blandat med ett bra försvarspel.

FCB:s matchrapport hittas HÄR.

------------------------------------------------------------------------

Imorgon är det inte bara Götaholm som tar sig an Gårda BK utan även den flyttade derbymatchen från omgång 13:

LÖRDAG 3/9

BJÖRNDAMMENS BK - ÖJERSJÖ IF
(16.00 Furulundsplan)

Det kommer nog att bli ett riktigt hett derby då väldigt mycket står på spel. Det är nämligen lag nummer 10 (BBK) och lag nummer 11 (ÖIF) i tabellen som möts och mellan dem finns ett streck. Ett streck som man gärna vill vara på rätt sida om när serien är slut.

BBK har just nu sju poäng ner till ÖIF då de inte ens behövde spela i veckan för att inkassera tre poäng mot Elisedal som lämnade WO. Skulle BBK vinna känns det som Öjersjö får början om i 7:an nästa år. Att ta in 10 poäng6 omgångar känns inte så troligt...

Båda lagen verkar dock ha alla spelare tillgängliga, eller iallafall inga avstängningar som stör. Formen för båda lagen är dock ganska dyster då inget av lagen vunnit någon match efter sommaruppehållet (om man inte räknar EIS:s WO).

TIPS: Självklart svårtippat men Götaholmaren tror inte Öjersjö har gett upp ännu utan att de vinner i en tuff match och streckstriden går vidare!

-------------------------------------------------------------------------

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0