Sista rycket!

Nu börjar det dra ihop sig ordentligt inför seriepremiären! Om en vecka börjar 6A med matchen Gårda BK - Olskrokens IF. Dock har en hel del 6A-lag kvar sina genrep. Så här ser läget ut:

TORSDAG 5/4

GÖTAHOLMS BK - UTBYNÄS SK
(18.30 Kviberg)

Götaholm genrepar mot sina gamla rivaler Utbynäs (som slutade 9:a i 5A förra året). Götaholm slog ju USK förra veckan med 2-0 men då luftade USK stora delar av truppen och det lär bli hårdare imorgon. Det ska väl tilläggas att även Götaholm har med en del andra spelare till matchen.

Tyvärr drabbades Götaholm av ännu ett i raden av tråkiga spelarbeslut. Mattias Iljin klargjorde att han inte att spela för Götaholm denna säsongen. Han har både tränat och spelat med nystartade FC Old Town

Detta är ju självklart jättetråkigt då Matte är ännu en spelare som Götaholm hade räknat in i truppen till denna säsongen. Alltså ännu ett sent besked.

Det är bara för oss som inte överger att kämpa vidare och se till att det blir en rolig säsong!

ÖJERSJÖ IF - SURTE IS FK (19.00 Öjersjö IP)

ÖIF gick ju två tunga matcher i helgen mot Sävedalens u-trupp och nu genrepar laget mot Surte. 6D-laget Surte spelade ju 3-3 mot Björndammen nu i helgen.

FREDAG 6/4

BOSNA IF - VÄSTKUSTENS IF
(14.00 Krokängsplan)

VBK kör sin sista match innan premiären mot Götaholm och för motståndet står Bosna. Just Bosna slog ju Götaholm med 3-2 för ett par veckor sedan.

VBK jagar fortfarande den första segern för året och det hade väl varit lämpligt att ta den i genrepet.

CROATIA GÖTEBORG - BERGSJÖ IF

Croatia
skulle nog behöva ett bra reslutat så laget kan gå in med självförtroende i seriespelet. Sist mot Fotö fick laget ställa in pga av spelarbrist och det är ju aldrig något bra tecken.

Det ryktas även att mittfältaren Vllaznim Ibishi ännu en gång tränar med FC Bosona. Den duktige Vllaz lämnade ju Croatia för Bosona efter förra säsongen men återvände sedan till Croatia. Nu verkar det alltså som han testar i Bosona ännu en gång. Götaholmaren ska försöka hålla koll på utvecklingen.

MÅNDAG 9/4

LEKSTORPS IF - ÄLVÄNGEN IK (12.00 Lekstorpsvallen)

LIF genrepar mot 6D-gänget Älvängen. Laget har de senaste säsongerna åkt lite upp och ner mellan 5:an och 6:an och 2011 slutade man näst sist i 5A, vilket gör att man tillhör 6D denna säsong.

Eftersom det är 13 lag i 6A i år så står är det ju ett lag som står över varje omgång och LIF är det laget som vilar i den första omgången. Första 6A-matchen för LIF blir alltså mot Marieholm fredagen den 20/4 i den andra omgången. Det känns väl som LIF troligtvis matchar en hel del a-lags gubbar i sin b-lagspremiär den 15/4.

OLSKROKENS IF - GUNNILSE IF C-LAG (20.00 Hjällbovallen)

Kroken hinner med ett genrep bara två dagar innan premiären och detta mot Gunnilses C-lag. Det verkar som Jonas Söderström är tillbaka i träning. Hur det gick vet dock Götaholmaren inget om...

Lite komiskt att det i Krokens gästbok hänvisas till Götaholmaren i just detta ämnet (att Söder skulle träna). Har man de riktigt heta inside-kontakterna så kan man alltså ligga före spelarens egna klubb när det gäller info ;-)...

--------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller de andra 6A-klubbarna (Björndammen, Bokedalen, FC Roma United, Kurdistan IK, Gårda BK, Marieholm och United Africa) så verkar det som deras nästa matcher är seriematcher i 6A!

När det gäller FC Roma så finns det nu en matchrapport uppe gällande deras förlust mot Masthugget, läs HÄR.

--------------------------------------------------------------------------------------

Är man festsugen i påskhelgen och samtidigt vill kicka igång 6A så är det VBK's Easter Jam som gäller! Det är tränaren och festfixaren Bell Fortes dom ligger bakom tillställningen!




När det gäller den utlovade Ultimata Guiden till 6A så kommer den förhoppningsvis att dyka upp sent på måndagen (9/4) då Götaholmaren vill vänta in resultaten från LIF och Krokens genrep. Det är fortfarande en hel del målskyttar, resultat, tips, gissningar och bakgrundsinfo som ska fixas...

Helgen kommer troligen inte att bjuda på så många uppdateringar, då den ska tillbringas i de djupa småländska skogarna, men det kanske hinns med en och annan mellan soffslappandet och försöken att spöa min storebror i pingis på Wii (utan att skada ryggen denna gången)...

#6

Kommentarer
Postat av: Kenneth Lindfors

Croatia lämnade återbud till träningsmatchen mot Bergsjö IF!

Vi möter istället Kaverös men jag tror inte det intresserar er i 6a bloggen ;)

2012-04-05 @ 11:38:08
URL: http://www.laget.se/bergsjo_if
Postat av: Vojkan Nikolic

Det tragiska med Götaholm är att dom medvetet försöker tvinga spelare som vill lämna klubben att stanna genom att neka dom övergång,vad jag vet är det minst fyra spelare dom jävlas med vad för slags signal skickar klubben till dom befintliga spelarna med detta.

Skriv på för Götaholm och du kan mycket väl bli kvar där även om du inte vill det, tur att det finns en frimånad men när man har skaffat sig detta rykte som förening så blir man inte av med det i första taget vem kommer att skriva på för Götaholm i fortsättningen?

Det tragiska är ju att det är killarna som blir drabbade på grund av ett förlegat tänkande från föreningens håll,vilket kan resultera i att spelaren inte kan medverka i matcher fram till frimånaden.

Vad vinner man på det?

Med vänlig hälsning,

Vojkan

2012-04-05 @ 14:09:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0