Mackan är klar!

Götaholmaren har glädjen att presentera ännu ett nyförvärv och ännu en hemvändare till Götaholm.
Målvakten Markus Manninen (född 1990) återvänder till Götaholm efter att ha tillhört division 4-laget (division 3 2013) Kärra KIF säsongen 2012. Efter en tidig knäskada precis i början av säsongen så blev det dock inte så mycket spel för Mackan i Kärra och nu återvänder han alltså till Gamlestan.
 
Manninens senaste säsong i Götaholm (2011) var väldigt framgångsrik och han startade alla seriematcherna och fick även pris som Årets Spelare. Han spelade också för 6A i All-Starmatchen mot 6C och tillhörde en av seriens bättre målvakter. Kan Mackan bli kvitt sitt krånglande knä och hitta tillbaka till den formen så ser det riktigt bra ut på målvaktssidan då Götaholm redan har Aleksandar Vasilic i truppen.
 
Det har helt klart varit en lyckad frimånad för Götaholm som lyckats knyta till sig fem spelare som verkligen höjer truppen. Klassikern att förstärka med en spelare i varje lagdel har fungerat.
 
På pappret har nu Götaholm den bredaste och mest spännande truppen klubben haft de senaste 2-3 åren. Nu vinns ju självklart inga matcher på pappret och mycket kan hända fram till serien drar igång men för tillfället känns det bra och harmoniskt i klubben.
 
Av de som tränat med Götaholm under frimånaden så väntar bara klubben på ett svar till och det är från Bergums Atbin Vali. Vali, som tränat en hel del med GBK, står i valet och kvalet mellan att stanna kvar i Bergum eller lämna för Götaholm. Götaholmaren hoppas självklart på det senare alternativet.
 
-------------------------------------------------------------------------------------
 
Tyvärr var konstgräsplanerna på Kviberg avstängda idag så Götaholm fick sköta träningen inomhus. En del körde i gymmet och andra höll till i den lilla gymnastiksalen i anslutning till Götaholms klubblokal. En ganska lugn träning alltså förutom en något förbannad kapten som blev störd i sin löpträning...
 
Torsdagens träningsmatch mot Utbynäs är alltså i fara ännu en gång och beslut om detta fattas på onsdag.
 
--------------------------------------------------------------------------------------
 
Croatia fortsätter att portionera ut sina nyförvärv på sin hemsida. Många har Götaholmaren redan skrivit om men här kommer iallafall bekräftelsen från Croatia:
 
-Yttern Joel Tesfai återvänder från FC Bosona.
-Nikola Majdancic (senast tränare hos FC Bosona) kommer att hjälpa huvudtränaren Dragan Prorokovic.
-Anfallaren Mikael Sepahi återvänder från Utbynäs. En klasspelare. 
 
--------------------------------------------------------------------------------------
 
Nu på söndag (16/12) spelas GBG Challenge Futsal Cup i Angeredshallen. Här kommer spelschemat för er som är sugna. Det finns även plats för ett lag till om något lag är suget!
 
 
#6

Kommentarer
Postat av: Groggen

Vimmerby blir förmodligen giftiga, kan bli en smålänsk rensare i mina ögon..........

2012-12-10 @ 23:36:51
Postat av: Groggen

Förövrigt en grymt passande bild till nyförvärvet!! Kred till Rasta som kommit ut från bastavärmen.. ;-)

2012-12-10 @ 23:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0