Halv premiär...



Det blev en lite snöplig träningsmatch-premiär då matchen mot Bergsjö IF bara varade i en halvlek. Med tanke på hur planen såg ut så var det iofs ett under att det spelades alls.

Långsidan närmast gräsplanen var helt vattenfylld så planen fick dras in med ett antal meter. På mitten av planen var det väldigt blött vilket gjorde att bollen stannade. Längst ut på andra långsidan (närmast klubblokalen) var planen spelbar. Lägg även till att den var troligtvis frusen då den var väldigt hård och hal.

Götaholm ställde iallafall upp med följande lag:

Johan
Koffe-Filip-Rabih-Tony
Freddan-Rasta(C)-Nico-Hassan
Mange-Shafie

Bänken:
Gap
Said
Andreas

Matchbilden blev inte oväntat väldigt slumpartad då spelare halkade och bollen stannade upp i vattnet. Lägg där till att båda lagen flyttade över mot den långsidan som var spelbar, vilket gjorde att det blev väldigt trångt där.

BIF hittade dock en del spel på kanten och kom till en hel del inlägg och hade även ett gäng hörnor som blev farliga. Ett av dessa inlägg ledde till en nick i fritt läge men bollen gick över.

Götaholm försökte men kom inte till några jättechanser. Mange slet bra som anfallare och vann en hel del i luften. Filip och Rabih fungerade bra som mittbackspar och Johan skötte sig bra i målet.

Gap kom runt fint på kanten vid ett tillfälle men det var ingen med i mitten när bollen spelades in.

BIF hade mer organiserat spel och kunde även göra matchens enda mål. En långboll skarvades vidare till en djupledslöpande BIF-spelare som inte gjorde något misstag utan rullade in bollen förbi Johan. Enligt de vid sidan om var det misstänkt offside.

Det hann även bli ett rött kort under den enda halvleken. Gap satte in en rejäl tryckare (axel mot axel men med väldig fart) mot BIF:s vänsterback och han landade med ansiktet i en vattenpöl. Han var väl inte riktigt nöjd med det och körde upp händerna i ansiktet på Gap vilket gjorde att han fick lämna planen. Eftersom det var träningsmatch så fick BIF ändå fortsätta med 11 man.

I halvtid var båda lagen överens om att skaderisken var för stor för att det skulle vara lönt att fullfölja matchen.

De yttre förhållanderna förstörde tyvärr träningsmatch-premiären och det är inte så mycket som man kan göra åt det. Nya tag i veckan och ny match i cupen nästa helg...

Det bjöds iallafall på lite humor:

Enligt Lillen var det någon som försökte "klä" in bollen. Antar att det nästan är som att trä in bollen?

Mange förklarade att det inte var några problem att åka med i Koffes bil efter matchen då han var "pisstorr"! Antar att det är motsatsen till "krutblöt"?

Senaste träningen bjöd även Ali på en liten Wedbergare. Bengan frågar Ali om hans mobilnummer då vi håller på att uppdatera telefonlistan. Ali svarar: Jag har bytt nummer!

--------------------------------------------------------------------------------

Det verkar som BIF-tränaren Kenneth Lindfors har tagit med sig Mohammad Shirviehpour från Västkustens BK då han spelade för BIF idag.

--------------------------------------------------------------------------------



Björndammen fortsätter sin positiva försäsong och vann idag mot IF Wartas juniorer med 3-1. Målen gjordes av Anton Linde, Christer Pettersson och Navid Parsa.

Götaholmaren får även göra en liten rättelse när det gäller BBK. Tränarsysslan i klubben är delad mellan Cesar de Melo och Johan Rehm. Götaholmaren fick möjligen för sig att de Melo var huvudtränare med Rehm som assisterande, men så är alltså inte fallet...



Denna matchen spelades efter Bergsjö IF-GötaholmBergsjövallen och även här blev det alltså bara en halvlek på grund av planen.

Enligt Lundbys hemsida var det spel mot ett mål och det speglas väl i att Lundby hann med sju mål på en halvlek. Sen ska det väl inte dras för stora växlar av detta med tanke på omständigheterna, även om det självklart var lika för båda lagen...

Götaholmaren har ingen koll för tillfället på vem som gjorde Croatias tröstmål...



Det verkar som Lekstorpsvallen var spelbar trots vädret och Lekstorp började matchspelandet 2012 med en vinst.

Just nu har Götaholmaren ingen mer information om matchen än att LIF:s mål gjordes av Marcus Pätsi och Sebastian Fransson.

Det är även helt klart nu att LIF tappar duktige Alfred Lindberg. Lindberg är klar för Lerum.



Rannebergens hemsida går det att läsa att ÖIF vann med 4-0 på en väldigt hal plan.

Götaholmaren får återkomma med målskyttar och annat när den informationen når bloggen.

----------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller det heta derbyt mellan BK Wobbler och Olskroken så har Götaholmaren i nuläget inga uppgifter. Detsamma gäller matchen Cruz Azul - FC Roma United.

Götaholmaren får återkomma imorgon med mer info från dagens matcher....

#6

Kommentarer
Postat av: roma

Cruz azul 1 - 4 Roma U !

2012-02-18 @ 17:30:11
Postat av: Coach

Bif's tränare har värvat två spelare från Västkusten. Mohammad som spelade i dagens match och mittbacken Daniel Emring som fick stå över dagens match pga att tränar paret Lindfors & Emanuelsson ville se spelare som inte fick spela förra matchen.

2012-02-18 @ 17:40:15
Postat av: znurrgubbe

wobbler-olskroken 1-0

2012-02-18 @ 20:40:56
Postat av: Dajja

Kroken - Wobbler 0-1, rapport på krokens hemsida.

2012-02-18 @ 22:14:37
Postat av: go göbbe

matchrapport länkat

Postat av: T

Det stämmer att Lundby ägde spelet under matchen, men man bröt ej efter en halvlek, man bröt efter 30 min i andra, alltså när det var en kvart kvar. I andra halvlek gjorde Lundby alltså bara 1 mål, de andra sex gjorde man i första. Hur som helst, var planen otroligt svårspelad, vilket jag läser att även Götaholm fick erfara, och Croatia fick aldrig riktigt igång sitt kortpassningsspel, målet gjordes dock av Henok Berhane under en utav de få gångerna som det faktiskt gick att spela med få tillslag. Lundby som spelar mycket långa bollar (eller gjorde det i alla fall under matchen) verkade inte ha lika stora problem med planen men självklart var det samma förutsättningar för båda lagen och resultatet får tala för sig själv. Kort sagt, detta var inte Croatias match......

2012-02-19 @ 18:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0