Resten...

Nu har resten av gårdagens resultat och målskyttarna trillat in...

Det verkar som även Överåsvallen var påverkad av vädrets makter men inte till den grad att det hindrade spel. Enligt Krokens matchrapport spelade OIF riktigt bra i den första halvleken med en 4-5-1 uppställning med hög press. Trots spelövertag blev det dock inga mål. Lagen hade även varsin ramträff i första halvlek.

I andra halvlek kroknade Kroken (den blir aldrig gammal) och orken tröt. BK Wobbler tog över spelet i andra halvlek och matchen avgjordes på en fast situation där en Wobblerspelare kunde nicka in matchens enda mål. BK Wobbler passade även på att bränna en straff.

Jonas Edvardsson, som spelade med Götaholm förra året, spelade från start hos Kroken och det verkar som det kanske kan bli en övergång.

Nyförvärvet från Väster, Martin Hernefors, skulle varit med men fick lämna återbud.

Krokens matchrapport hittas HÄR och BK Wobblers hittas HÄR.

FC Roma United tog en fin seger i sin första träningsmatch inför debuten i 6A. Cruz Azul besegrades med 4-1 på ett isigt Heden.

Det var två spelande lag som möttes men Roma spelade stabilt bakåt och Cruz Azul hade svårt på den sista tredjedelen. Roma låg som sagt bra i försvarsspelet och kunde ställa om snabbt.

Både Emir Huseinovic och Jasmin Saric gjorde riktigt fina mål för Roma på två tunga långskott. Sedan kunde Romas målvakt Piko Jasarevic utöka till 3-0 på straff.

Båda lagen tröttnade i andra halvlek och det skapades inte jättemånga chanser. Roma kunde ställa om bra två gånger och fick utdelning vid båda tillfällena. Förutom straffen kunde även lagets bästa målskytt förra säsongen, Mahmod Hammudeh, utöka ledningen till 4-0.

Cruz Azul reducerade i slutet på en kontring och ett långskott.­

-------------------------------------------------------------------------------------

Öjersjös målskyttar från 4-0 vinsten mot Rannebergen är inne. Mikael Nilsson gjorde två av målen och de andra gjordes av Mattias Liljenbring och Marcus Halldin. Inte oväntat var planen inte i bästa skick då den täcktes av snö...

ÖIF verkar ha fått in lite nya gubbar från Sävedalen. Götaholmaren ska försöka luska fram lite namn där...

Götaholmaren kan bekräfta att både Daniel Emring och Mohammad Shirviehpour följde med tränare Lindfors från Västkusten till Bergsjö IF.

När det gäller Lekstorps match mot Masthugget så förde LIF matchen (iallfalla om man ska tro deras hemsida, och det gör Götaholmaren). Trots det stora spelövertaget och målchansövertaget blev det bara två mål. Både var dock frukten av fint sammarbete mellan herrarna Pätsi och Fransson.

LIF:s matchrapport HÄR.

När det gäller Croatias match mot Lundby så avbröts inte matchen i halvtid utan efter 30 minuter in i andra halvlek. Croatias mål gjordes iallafall av Henok Berhane.

FCF-bloggen har fått en riktig ansiktslyftning. Klicka på länken till höger och kolla!