Simma lugnt Larry!

Götaholm genomförde en stabil träning idag på ett något halt Kviberg. Positivt var att Victor "tre meter dansk" Thomassen dök upp. Den långe dansken fick ju som bekant kliva av årets första träning efter 38 minuter och har inte setts till sen dess...förrän ikväll alltså. Det blev en målvakstposition för honom, något som han skötte bra...

Det var även en annan ny-gammal spelare på besök. Sanan, som spelade med Götaholms juniorlag för några säsonger sedan. Vi får se vad det leder till.

Annars var det Freddan som bjöd på humor. Vi snackade målvaktshandskar i omklädningsrummet och hur det var på Bengans tid. Freddan frågade då: Har du stått utan målvakt?

Lite senare var det Big Brother-snack och enligt Freddan kan man kolla på allt på någon kanal som heter 7/24. Antar att den sänder 7 timmar om dagen i 24 dagar?

----------------------------------------------------------------------------------

Lekstorps har gjort klart med ett nyförvärv. Fredrik Nodin heter spelaren, en 28-årig all-roundspelare närmast från Hallby IF. LIF stärker alltså en redan stark trupp...

----------------------------------------------------------------------------------

Olskroken spelar sin tredje träningsmatch imorgon då blogg-laget FC Fiskebäck står för motståndet. Matchen spelas 20.00Bergsjövallen.

Det är nu även helt klart att Jonas Edvardsson, som spelade för Götaholm förra säsongen, kommer att spela för Olskroken. Det är bara att tacka Jonas för åren i Götaholm och önska honom lycka till i Kroken!

----------------------------------------------------------------------------------


Hoppsan, kolla vad som dök upp i posten idag...

#6

Kommentarer
Postat av: Dajja

Hej!



Kan du få FOGIS-ansvarige att godkänna den elektroniska övergången för Jonas Edvardsson? Ibland glöms det bort...



Lycka till med försäsongen så syns vi i serien!

2012-02-22 @ 11:40:06
URL: http://www.lagsidan.se/olskroken
Postat av: Götaholmaren

Pratade med Roger (Götaholms ordförande igår) och det var han som sa att det kommit en elektronisk övergång angående Jonas. Så jag utgår från att de har godkänt/kommer att godkänna den...

2012-02-22 @ 20:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0