Det var som fan! (igen)

Det verkar som 6A-laget Olskroken gjort klart med ett riktigt kanonnyförvärv!

Enligt FCF-bloggen och Dalla så är mittfältaren Martin Hernefors klar för Kroken.


Han kommer senast från IF Väster (som åkte ur division 3 säsongen 2011). Hernefors (född 1982) var en av Västers tongivande spelare, och säsongen 2010 svarade han för 12 mål och enligt rapporter tillhörde han treans absoluta toppspelare. Väster noterade en tredjeplats 2010.

Innan Väster har Hernefors spelat med Fässberg i division 2 och med Lindome i division 1. I båda klubbarna har han varit ordinarie.

Kroken har ju blandad och gett de senaste säsongerna och Jonas Söderström har fått dra det stora lasset när det gäller målproduktion. En riktigt duktig och målfarlig mittfältare med rutin från högre divisioner kan göra skillnaden mellan att vara upp och nosa på topplaceringarna under delar av säsongen och utmana under hela säsongen.

Bara att gratulera OIF till en kalasvärvning!

Att Dalla hann före med denna 6A-nyhet svider självklart lite, men Götaholmaren får väl skylla på att IF Väster tillhör FCF:s sida av stan (där Dalla själv spelat om jag inte minns fel) och Olskroken själva har ännu inget om Hernefors på sin hemsida.

-------------------------------------------------------------------------------------

Götaholm hade ännu en välfylld träning i torsdags och nu verkar det som Hassan Hamada väljer att återvända till Götaholm från Gunnilses juniorer. Vi väntar dock med att presentera honom som ett klart nyförvärv då Gunnilse måste släppa honom först. Det ska nog inte vara några problem.

Om allt löser sig får Götaholm en snabb och teknisk yttermittfältare som kommer att vara med och slåss om platserna i startelvan!

Det var en del nya spelare som även tränade i tisdags som testade igen. Några kommer nog att få några chanser till att visa upp sig och andra inte...

En helt ny kille som testade i torsdags var Ramo Serifi, med ett förflutet i Bergsjö IF. Alltid svårt att avgöra på en träning men det är en teknisk mittfältsspelare med en fin vänsterfot.

Det var även skönt att se Felix på en fotbollsplan igen då han gjorde sin första försäsongsträning!

---------------------------------------------------------------------------------------

Enligt FCF-bloggen var det några Olskrokenspelare och tränade med 6C-laget Pushers. Vilka det rör sig om vet dock inte Götaholmaren...

---------------------------------------------------------------------------------------

Bokedalens nya tränare Jens Ottosson verkar trivas i sin nya klubb och har lite tankar om detta på BIF:s hemsida. Bland annat är målsättningen för 2012 en placering bland de fyra bästa.

---------------------------------------------------------------------------------------

Verkar som Västkustens Daniel Emring möjligtvis lämnar klubben då han för tillfället tränar med Bergsjö IF. I BIF återfinns ju VBK:s gamle tränare Kenneth Lindfors.

---------------------------------------------------------------------------------------

Det var allt just nu!

Snart dags för en Götaholmsträning!

#6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0