Lite helgrester...



United Africa slog Kurdiska IF Halmstad med 3-1 i lördags. Några målskyttar har vi dock inte ännu. På UAFC:s hemsida går det även att läsa att 3 spelare är på väg bort samtidigt som klubben gjort klart med 3 nya.

Några namn är dock inte presenterade ännu och Götaholmaren kan ju bara spekulera. Enligt Götaholmarens kontakter som har kontakter i Kaverös BK:s innersta krets så är division 5-klubben väldigt intresserade av både Ojo David och Calvin Okafor, som båda visat upp sig för klubben. Möjligen kanske dessa två spelare är bland de som lämnar?

Den som lever får se...

-----------------------------------------------------------------------------

Kroken tog ju en efterlängtad seger i helgen och spräckte nollan både när det gällde vunna matcher 2012 och även gjorda mål 2012.

Enligt Krokens matchrapport (som hittas HÄR) så var segern rättvis och Johan "Såsen" Hellenäs, Henrik Höljer och tvåmålsskytten Patrik Magier tillhörde OIF:s bästa spelare för dagen.

En snabb googling på Magier gjorde att Götaholmaren hamnade på Jonsereds Svenskafans-sida där Magier blir intervjuad. Intervjun är från 2010 och det verkar som Magier var tillbaka i Jonsered för en andra sejour.

Hur som helst verkar det som han även spelat med IFK Göteborg och polsk division 3-fotboll för MKS Biala Podlaska.

Hela intervjun hittas HÄR.

Skulle Olskroken lösa detta nyförvärv så är det självklart en kanonvärvning. Enligt Jonsereds hemsida spelade Magier 24 matcher (6 mål och 3 assist) 2011.

------------------------------------------------------------------------------

Söndagens match mellan Backa BK och Västkustens BK fick tyvärr avbrytas innan den spelats klart. Precis efter att Backa tagit ledningen med 2-1 i den 70:e minuten beslutade domaren att bryta matchen då han utsattes för laserattacker från publiken. VBK:s mål gjordes av Emil Östlund. Enligt rapporter hade VBK spelat riktigt bra innan avbrottet...

------------------------------------------------------------------------------

Götaholm har en intensiv vecka framför sig. Träning tisdag, b-lagsmatch mot Utbynäsonsdag och träning igen på torsdag. Inga matcher i helgen men det blir beachvolley på lördag.

Götaholm försöker att få in några fler spelare innan serien drar igång då det varit lite tunt på sina håll. Förhoppningvis kanske det dyker upp lite nytt folk i veckan...

#6 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0