Mer från Östra Cupen-skrällen...

Lekstorp vägrar åka ur Östra Cupen och är nu sensationellt framme i final efter att ha slagit ut, i tur och ordning: Gunnilse, Rannebergen, Götaholm och igår alltså SKiF Semberija!

Semberija krossade ju allt mostånd i sin fyra 2011 och håller alltså på att förbereda sig för spel i division 3.

I den första halvleken verkar det som LIF spelade "äckligt disciplinerat" (uttrycket som den gamle hockeytränaren Timo Lahtinen myntade) då det knappt släppte till en enda målchans men själva skapade 3-4 bra lägen. I slutet av den första halvleken tog även LIF ledningen. En hörna från Marcus Pätsi landar hos Danny Höglund som drar in bollen på halvvolley.

I andra halvlek tar dock Semberija över taktpinnen och LIF börjar tröttna mer och mer. Kvitteringen kommer även ganska snabbt även om det är tveksamt om den borde ha godkänts. På en hörna går Semberija-spelarna väldigt hårt åt Emil Syrén i LIF:s mål samtidigt som bollen går i mål. Den assisterande domaren vinkar för ruff men huvuddomaren väljer att blåsa mål.

LIF lyckas freda sitt mål resten av halvleken och matchen går till straffar!

Målskytten Danny Höglund börjar dock med att bränna sin straff men även Semberija missar sin första då bollen går i stolpen.

Nästa straff slås i mål av Marcus Johansson samtidigt som Syrén räddar straffen från Semberija.

Notoriske målskytten Sebastian Fransson gör inga misstag och LIF sätter press på Semberija och Syrén räddar ännu en straff!

Marcus Pätsi har chansen att avgöra och skicka LIF till final, detta göra han och LIF:s cup-saga fortsätter!

Matchhjälten Syrén!

Finalen mot Sävedalen spelas nästa tisdag (20/3) 19.30Bläsebovallen.

LIF:s matchrapport hittas HÄR.

Götaholmaren gratulerar självklart Lekstorp till en underbar skräll!

----------------------------------------------------------------------------------------

Björndammen spelade mot Jonsereds juniorer ikväll men Götaholmaren har inget resultat från den matchen för tillfället...

Imon blir det en hel del inför helgens matcher, men även möjligtvis en klassisk Red Stripe-rankning av 6A-lagen än så länge...