Matcher, matcher, matcher



Det blev tyvärr några sena återbud till matchen. Mange som skulle spelat mittback hörde av sig precis innan samling och var sjuk. Lyckligtvis frisknande han till senare och kunde fira Helsingborgs Supercup-vinst senare på kvällen. Said lämnade återbud sent igår kväll. Dessutom var det lite andra spelare som inte var tillgängliga, Tobbe har varit sjuk och vilade och Tony och Aleks är i Italien. Laget mot Nödinge såg iallafall ut så här:

Johan
Freddan-Rabih-Filip-Gurra
Rasta(C)-Pedro-Shafie-Hassan
Nico-Sanan

Bänken:
Ali
Andreas
Freddie

När matchen drog igång så var inte Götaholm alls på tårna. Nödinge tog tag i spelet direkt och fick mycket tid på sig med boll. Kommunikationen och pressen på bollhållare fungerade inte alls. När väl Götaholm hade boll blev det slarvigt och överarbetat och ofta tappades bollen snabbt igen. Inte oväntat tog även Nödinge ledningen. En Nödingespelare uppfattade att Johan stod ganska långt ut och skickade iväg ett långskott som seglade över Johan och in i mål.

Ofta fick Nödingespelarna stå och ladda utanför straffområdet men lyckligtvis träffade de sällan mål och de som gick på mål räddade Johan. Johan fick även avstyra ett friläge. Götaholm försökte och hittade väl stundtals lite spel. Filip bryter en boll och tar sig upp i banan där han hittar Sanan i djupled. Sanan tar sig in i straffområdet och kan placera in sitt fjärde mål på fyra matcher! Matchen är kvitterad, och det ska Götaholm vara mycket nöjda med. Götaholm vaskar fram några halvbra chanser till. Hassan har en hörna som går förbi alla mot bortre stolpen där Rasta kommer, tyvärr så får han ingen bra träff omgiven av Nödingeförsvarare. Hassan har även ett lurigt skott som målvakten släpper retur på men varken Freddie eller Rasta hinner fram innan målvakten får kontroll på bollen.

1-1 i halvtid och det ska Götaholm vara tacksamma över, då det helt klart var övertag för bortalaget. Den andra halvleken blev lite jämnare och båda lagen tröttnade i det fina vädret. Det slarvas en hel del från båda lagen och ju längre halvleken går, ju längre blir det mellan lagdelarna.

Götaholm har dock vissa fina kombinationer och kantspelet fungerar lite bättre. Rasta och Hassan får bollar att jobba med och Shafie och Nico på mitten kan fördela lite bollar. Nödinge har en hel del farligheter och för det mesta kommer det från deras duktige vänsterytter som snurrar en hel del med Götaholmsförsvaret. Han avlossade nog minst tre skott från sin vänsterfot som visslade förbi Johan och landade i burgaveln.

Götaholm tar ledningen efter kanske halva andra halvlek. Rasta får bollen ute på sin kant efter lite rull från Götaholm och han lägger in ett ganska hårt inlägg mot straffområdet. Freddie skarvar bollen vidare och detta ställer Nödinges målvakt och bollen går in nere vid stolpen.

Lagen byter lite chanser i slutet och det ser ut som Götaholm kan försvara sin ledning. Precis i slutet får dock Nödinge ett inkast som tas snabbt och kastas in i straffområdet där en Nödingespelare får med sig bollen och kan skjuta in den lågt via första stolpen och in i mål.

Matchens sista chans får dock Götaholm. Ali trixar på kanten och tar sig förbi ett gäng spelare och kan servera Freddie framför mål, men han får inte riktigt ordning på avslutet och matchen slutar 2-2.

Surt att tappa en ledning i slutet men sett till hela matchen så ska Götaholm vara nöjda med ett oavgjort resultat.

Det finns en del att jobba med när det gäller det defensiva spelet över hela planen. Offensivt fungerar det stundtals bra och det är positivt att laget fortsätter att producera mål framåt.

På onsdag är det träningsmatch för b-laget mot Utbynäs b-lag. Sedan är det bara genrepet kvar då Utbynäs a-lag står för motståndet!

Dagens Wedberg svarade Nico för efter matchen då han klagade på att "klimatet" var lite jobbigt att spela i!

--------------------------------------------------------------------------



Kurdistan IK föll mot division 5-laget Rannebergen med 0-3 i fredags.



Croatia fick se sig besegrade av division 5-laget Östadkulle SK med hela 3-6. Götaholmaren har hittat uppgifterna från ÖSK:s hemsida. Ett matchreferat som börjar så här: "Solen smekte ömt Bergsjövallens väldoftande konstgräs, när ÖSK var på besök ruskigt nära centrum av Göteborg."

Enligt referatet var Croatia med upp till 2-2 sedan tog ÖSK över och kunde avgöra matchen. Götaholmaren har inga målskyttar från Croatia ännu.

ÖSK:s matchrapport hittas HÄR.

------------------------------------------------------------------------------

Något reslutat från matchen mellan United Africa och Kurdiska IF Halmstad har tyvärr inte Götaholmaren ännu...

------------------------------------------------------------------------------

Idag spelas ju en hel del matcher med 6A-intresse och detta får Götaholmaren återkomma till senare ikväll eller imorgon!

#6


Kommentarer
Postat av: T

Croatias målskytt var Genc Doroci som gjorde alla 3 målen.

2012-03-25 @ 13:46:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0