Söndagens matcher...

Gårda
BK fortsätter att vinna på försäsongen, och fortsätter att producera många mål framåt. Igår blev det en ny storseger då Nol besegrades på Skatås med 5-0. Enligt Nolspelarna själva (som Götaholmaren lägligt stötte på vid Skatås) så bjöd de inte på något större motstånd igår. Gårdas mål gjordes av Sebastian Fernberg 2, Pierre Kazeroony, Mawuli Gokah och Simon La Verghetta.

Ett referat ligger uppe på Gårdas hemsida, HÄR.

Bokedalen fick ju sin match mot Hålta inställd men lyckades i sista stund får tag i en annan motståndare. Det blev division 4-laget Warta som dök upp med ett blandat a- och b-lag. Warta börjar matchen lite bättre och skapar chanser men det är ändå BIF som lite turligt kan ledningen genom Josef Ekborg. En slutet av en ganska jämn och tempostark första halvlek kan Warta kvittera efter en hörna.

BIF tar dock över matchbilden i andra halvlek och radar upp chanser men det krävs till slut en straff av Niklas Nilsson för att hemmalaget ska ta ledningen. I sista minuten kan Josef Ekborg göra sitt andra mål efter en tilltrasslad situation efter en hörna och fastställa slutresultatet 3-1.

BIF:s matchrapport, HÄR.

FC Fyrklövern fortsätter att slå 6A-lag. Västkusten åkte på en 2-5 förlust mot det nystartade division 7-gänget. VBK hade mycket boll men FCF låg rätt och såg till att sätta sina chanser när de väl dök upp. FCF ledde med 1-0 i halvtid men gick upp till 3-0 i den andra innan VBK reducerade på straff. Straffskytt var inte helt oväntat Martin Delmoro! Fyrklövern gör dock två mål till och dödar matchen. Moe Krayem-Lindfors gör VBK:s andra mål i slutet av matchen på ett långskott som ändrar riktning.

Fyrklöverns matchrapport hittas HÄR.

Björndammen tog sin andra seger på två dagar när Sjövalla besegrades med 4-2! Det var väl lite tunga ben i den första halvleken då många BBK-spelare spelade även i lördagens match. Sjövalla kunde ta ledningen med både 1-0 och 2-1 (Navid Parsa kvitterade). BBK höjer sig dock innan havltid och Rasmus Lihnell kan kvittera innan halvtid.

BBK tar över i andra halvlek och kan göra två mål genom Richard Nordlinder och Marcus Lihnell.

En matchrapport ligger uppe på BBK:s hemsida, HÄR.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Olskroken fick inte chansen att ta sin första seger för året då man tyvärr inte fick ihop tillräckligt med spelare och fick ställa in mot Lokomotiv...

Känns väl som Krokens försäsong inte börjat jättelovande. Skyttekungen Jonas Söderström skadad, tre raka förluster och inga mål. Dessutom nu då en inställd match på grund av för lite folk.

Rykten säger dock att Söder kör rehab i Thailand. Kanske det är lösningen?

Nu finns LIF:s matchrapport från 5-0 vinsten över Sjövik uppe på deras hemsida. Klicka HÄR.

Björndammen fortsätter sitt hårda matchande och möter Jonsereds juniorer på torsdag. Redan på onsdag stöter Lekstorp på riktigt bra motstånd då SKIF Semberija står på den andra planhalvan.

Sedan får man vänta till helgen om man vill se fler 6A-lag träningsspela...