Blandat



Nu har matchrapporten dykt upp från Öjersjös vinst över Gårda. ÖIF:s Mikael Nilsson gjorde sitt första mål för säsongen i lagets förra match och nu blev det två nya i denna matchen. Han gav sitt lag ledningen efter en halvtimmes spel. Detta stod sig till matchminut 67 då Simon La Verghetta klev fram och kvitterade för Gårda!

Gårda gick i detta läget ner på en trebacklinje och försökte trycka på för ett segermål. Detta straffade sig dock då ÖIF istället kunde ta ledningen igen genom Nilsson, och även avgöra matchen helt genom sena mål av Mikael Kubic och Pierre Högberg.

Sett över hela matchen hade Gårda ett spelövertag men hade svårt att skapa de riktigt farliga chanserna. ÖIF krigade och kunde ligga på lite kontring och för det fick de tre poäng!

I Gårda fick Pierre Kazeroony kliva av skadad. Oklart hur illa det är. Positivt var dock att mittfältaren Martin Jacobson gjorde sin första match för säsongen.

----------------------------------------------------------------------------------

Götaholm fick ju som bekant sin fredagsmatch mot Kurdistan inställd då laget dragit sig ur 6A. Detta öppnade upp för ett väldigt starkt b-lag i dagens match mot Guldhedens C-lag.

Det blev dock inget jättetempo i värmen på Guldheden Södras konstgräsplan. Abdi hittade målet till slut iallafall och svarade för ett hattrick (två av målen kom på straff).

Götaholm kunde vinna med 4-3 och Pedro avslutade målskyttet med ett vackert skott. Det blev dock lite svettigt då Shahram lyckades bli utvisad i början av den andra halvleken. Han hade bytt med Aleks i målet och skulle dribbla lite men blev av med bollen och fällde sedan Guldheden-spelaren. Detta resulterade i hans andra gula och även en straff för Guldheden.

Som sagt ingen jättematch och värmen drog ner på tempot men Götaholm vinner rättvist då laget skapar en hel del chanser som borde resulterat i fler mål. Stundtals riktigt trevligt spel.

Det har varit dåligt med Dagens Wedberg men idag så levererade iallafall Freddie! Drogbas fällning av Robben i gårdagens Champions League-final som orsakade straffen som Robben brände diskuterades.

Hur som helst så träffade Drogba, enligt Freddie, Robbenbakfoten!

Det troligare är väl att den gode Freddie hade fått det hela om just bakfoten. Men hans Chelsea vann ju finalen så då kunde han nog bjuda på en Wedbergare!

---------------------------------------------------------------------------------

Förutom CL-finalen så var den stora snackisen igår om en möjlig comeback för Niklas Drott i Lekstorp! Den duktige anfallaren öste in mål för LIF 2006 då laget vann 6A överlägset. Drott spelar för tillfället i division 3-laget Lerum, men har haft lite skadebesvär, och om ryktena stämmer kan han alltså vara på väg tillbaka till det gröna Gråbolaget!

I så fall en riktigt bra förstärkning!

---------------------------------------------------------------------------------

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0