Inför morgondagens match!

Imorgon avslutas den 5:e omgången med matchen Bokedalens IF - Gårda BK

BOKEDALENS IF - GÅRDA BK
(19.00 Jonsereds IP)

Detta var två lag som Götaholmaren trodde starkt på inför säsongen men inledningen har väl varit sådär. Bokedalen öppnade med två vinster och 9-1 i målskillnad för att sedan förlora sina nästa två matcher utan att få in några mål alls. Gårda öppnade också hyfsat med en oavgjord och en vinst för att sen, likt BIF, åka på två raka förluster. 1-4 mot FC Roma och nu senast 2-3 mot Croatia.

Alltså en viktig match för båda lagen. Särskilt som topplagen satt en ganska högt poängtempo.

När det gäller Bokedalen så saknas inte oväntat Niklas Nilsson efter smällen mot Götaholm. Som tur är var det ingen fraktur eller spricka i foten men det lär nog dröja ett tag innan han är tillbaka på fotbollsplanen, då han till och börja med är sjukskriven i två veckor. BIF får dock tillbaka några spelare som av olika anledningar missade den senaste matchen. Både anfallaren Tobias Johansson och backen Oscar Rose är med igen.

När det gäller Gårda så verkar alla vara tillgängliga. Simon La Verghetta gör en efterlängtad comeback efter sin långa avstängning och kanske är det han som kan lyfta laget och hjälpa Sebastian Fernberg med målskyttet?

TIPS: Svårtippat men La Verghettas återkomst höjer Gårda till vinst!

----------------------------------------------------------------------------------------

Götaholm genomförde en hyfsad träning på Gamlestadsvallen idag. Det negativa var att det saknades en hel del folk, men det positiva var att Martin Johansson var tillbaka på planen och kände på det...

#6

Kommentarer
Postat av: Mr Y

Idag gör jag hattrick

2012-05-15 @ 16:49:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0