Sunday...



Matchrapporten har nu dykt upp från Götaholms vinst över Öjersjö. GBK:s Rabih El Mir kommer tyvärr att missa lagets nästa match (Gårda) då han fick sitt tredje gula för säsongen. Kortet får väl dock sorteras in under "helt ok" då Jimmy Åsell var på väg in i straffområdet i full fart när Rabih satte stopp för det. Även Öjersjö får klara sig utan en viktig spelare. ÖIF:s kapten för dagen, Mikael Kubic, har också kommit upp i tre gula kort och missar alltså lagets nästa match (United Africa).

--------------------------------------------------------------------------------

Som det flesta redan vet lämnade Kurdistan sin andra WO igår och det blev alltså ingen match mot United Africa. Två WO under samma säsong är lika med uteslutning och för fjärde året (minst) i rad utgår ett lag från 6A!

Förbundet har inte uppdaterat tabellen ännu men detta kommer att innebära att ALLA Kurdistans matcher kommer att försvinna. Alltså kommer de lagen som tagit poäng mot Kurdistan att bli av med dessa. Lagen som kommer att bli av med tre pinnar är: Croatia, Bokedalen, Öjersjö,Götaholm och United Africa. Roma spelade ju 2-2 i premiären mot Kurdistan och blir alltså av med den poängen.

Självklart försvinner även alla varningar och mål från dessa matcher. Alltså kommer skytteligan att bli av med några målskyttar.

Detta gör ju även att bara två lag åker ut istället för tre.

Alltid tråkigt när lag drar sig ur men ska det ske är det ju alltid bättre att det sker tidigt på säsongen.

Det är nog inte omöjligt att spelare från Kurdistan dock kommer att dyka upp i andra 6A-klubbar. Gamle götaholmaren Hewr Sabir har tränat med Götaholm och förhoppningsvis är han på väg tillbaka.

----------------------------------------------------------------------------------

Det har dykt upp en dyster matchrapport från Bokedalen efter 0-5 förlusten mot Lekstorp, HÄR.

----------------------------------------------------------------------------------

Till sist en liten rättelse angående matchen mellan Marieholm och Croatia. Götaholmaren fick ju tag i MBoIKs lagkapten Toni Ceesay efter matchen och det blev visst en lite kommunikationmiss där. Götaholmaren förmedlade att Ceesay ansåg att Marieholm skulle ha vunnit matchen. Götaholmaren tolkade dock besvikelsen lite fel då Ceesay menade att ett oavgjort resultat hade varit mer rättvist...

Känns ju onödigt att den gode Toni ska få onda blickar från Croatiahåll ;-).

-----------------------------------------------------------------------------------

För er som missat det så har det dykt upp en del klipp på Götaholmarens Facebooksida där Gårdaspelaren Marcus Lindberg bjuder på fotbollsgodis. Sådant uppskattas alltid!

-----------------------------------------------------------------------------------

Blir nog en ganska lugn bloggvecka, till att börja med iallafall. Omgång 9 spelas på fredag 1/6 (en match) och lördag 2/6 (fyra matcher).

#6

Kommentarer
Postat av: T

Du behöver inte vara orolig, Tony finns föralltid i Croatias hjärta efter de säsonger han gjort i föreningen.

2012-05-27 @ 14:45:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0