Skytteliga, b-lagamatch & lite annat

Så här ser Skytteligan ut efter tre omgångar (siffran inom parentes är antal straffmål):

Saim Duman (Öjersjö)

Götaholms b-lag föll söndags i derbyt mot Utbynäs med 1-4. Götaholm ställde upp med följande lag:

Groggen

Den första halvleken var spelmässigt jämn och båda lagen skapade en hel del chanser. Götaholm hade väl lite fördel med medvinden men det var USK som gjorde första målet efter en retur efter en frispark. Götaholms kvittering kom dock och det var snyggt. Ett långt inkast från Gap gick mot kortlinjen där Andreas klackade in bollen framför mål där Freddie kunde stöta in bollen imål. Freddie hade även en nick imål som väldigt märkligt blåstes av för offside, dock inte på Freddie utan på en annan Götaholmsspelare. Andreas hade även ett friläge som Alexander Devos i USK:s mål räddade- Som sagt hade även USK chanser, Thomas Celec hade ett jätteläge precis framför mål men Johan räddade.

1-1 i halvtid efter en ganska trevlig första halvlek.

Tyvärr tog USK över i den andra halvleken, en del på grund av medvinden men mest på grund av att Mikael Sepahi och Aleksander Petrovski byttes in i USK:s anfall. Ett anfallspar som utan tvekan hör till de giftigaste i 5:an men som inte skulle göra bort sig ett par divisioner högre upp.

Så det mesta av spelet var förlagt på Götaholms planhalva under den andra halvleken och målen trillade in. Götaholm kom upp i några ströchanser men det blev inga mål och USK kunde vinna med 4-1.

Ett matchreferat från matchen FC Roma - Gårda BK ligger nu uppe på Romas hemsida. Som vanligt ett välskrivet och inspirerat referat av herr Widmark. Klicka HÄR

Referatet verkar spegla de andra rapporterna från matchen om ett effektivt, smart och hårt jobbande FC Roma mot ett Gårda som inte alls var ofarliga men som inte riktigt fick det att fungera.

Götaholm lär få något att bita i på tordag då FC Roma kommer på besök till Gamlestadsvallen...

-----------------------------------------------------------------------------------

Götaholm har gjort klart med ett välbehövligt nyförvärv, men vi håller lite på det än så länge och kör en större presentation och möjligen även en interjvu i dagarna...