Mer matcher!

Lekstorp krossade Björndammen idag med hela 6-0 (1-0 i halvtid) efter bland annat tre mål av Niclas Eliasson. LIF gjorde det dessutom utan sin lagkapten Robin Granqvist som missade matchen mot sitt gamla lag pga av jobb. I kvällens andra match slog UAFC Croatia med 3-0.

Det är tidigt att säga men det känns som både LIF och UAFC satt upp i högt tempo i toppen. Vem orkar haka på?

Mer om dessa matcher imorgon...

Det var ett sargat Olskroken som ändå kunde ta sin första seger igår. En mängd återbud under dagen gjorde att bland annat Johan Hellenäs, viktige mittbacken Peter Gustafsson och mittfältaren Patrik Bengtsson saknades.

Tyvärr kan Götaholmaren Marieholm lite för dåligt men spelande tränaren Blerim Ferati var iallfall inte med.

Matchen började inte heller bra när Marieholms notoriske målskytt Toni Ceesay fick utrymme mellan Krokens mittbackar och kunde placera in bollen i mål redan i den 7:e minuten.

Denna kalldusch fick dock Olskroken att höja sig och laget flyttade upp spelet och började skapa chanser. Enligt Krokens matchrapport hade OIF även några straffsituationer som domaren dock valde att inte blåsa för.

Innan halvtid kom dock kvitteringen och det var ett samarbete mellan de båda föredetta Västerspelarna Marcus Andreasson och Martin Hernefors. Hernefors tog sig ner till kortlinjen och serverade Andreasson som kunde göra sitt fjärde mål för säsongen.

I den andra halvleken står matchen och väger men i den 81:a minuten avgör Andreasson med sitt andra mål för kvällen och femte totalt! Målet kommer på straff efter att Andreasson själv blivit fälld och den satt enligt rapporter i den berömda klykan.

In riktigt viktig seger för Kroken! Dessutom verkar det som målkungen Jonas "Söder" Söderström är tillbaka i morgondagens match mot Västkusten!