Götaholm 2013!

Här har ni Götaholms tränarduo 2013! Till vänster har vi Görgen "Groggen" Johansson som varit assisterande tränare de senaste säsongerna i Götaholm och till höger har vi Silvian "Siki" Kovacevski som alltså ska dela tränarsysslan med Groggen.
 
Götaholmaren tog sig ett snack med Siki:
 
Götaholmaren börjar med att välkomna dig som ny a-lagstränare!
 
Jag tackar och bockar ödmjukast.

Hur har din spelar- och tränarkarriär sett ut innan du bestämde dig för att träna Götaholms a-lag?
 
Jag är fostrad i Gunnilse IS, men hade inte riktigt förmågan att ta en a-lags plats. Så fick jag nys om Götaholm och spelade där i ca 20 säsonger. Hann emellan som spelande tränare i Lärje-Angered och vann division 5 2000. Har efter Götaholm även tränat Bergums juniorer och kommer iår ifrån Lärje-Angered som assisterande tränare, med en division 3-seger i bagaget.
 
Som gammal Götaholmsspelare måste det vara speciellt att träna sin gamla förening. Hur kom det sig att du hamnade här just nu?
 
Jag har följt Götaholm de senaste åren lite på distans och när frågan dök upp i somras blev jag sugen på att få vara huvudtränare och varför inte vända tillbaks till Götaholm där jag känner mig som en i familjen.
 
Vilken sorts fotboll vill du att Götaholm ska spela med dig vid rodret?
 
Med mig vid rodret har jag en önskan om att vi hjälps åt att träna, spela en underhållande och lika vinstgivande fotboll...så kallad totalfotboll ;-).

Hur bra koll har du på Götaholm och 6A?
 
Har ganska så bra koll på Götaholm. Merparten av ungtupparna har jag extratränat under åren. Sen har det inte gått att undvika din blogg där man snokat upp en del intressant berörande 6A.

Hur ser det ut när det gäller värvningar? Är det några nya spelare på väg in direkt?
 
Försöker med ljus och lykta leta upp några gamla bortkomna Gbkare ;-). Annars har jag lite förhoppningar att det dyker upp nytt folk i januari.

Ryktena säger att det är Manchester United som gäller för dig. Vad säger du om senaste matchen mot Chelsea (3-2 matchen i Premier League) ?
 
Manchester United i all ära men det är FC Barcelona som är pappa i familjen :-). Senaste matchen var väl ganska mycket tillfälligheter som avgjorde. Manchester United fick en smakstart lite oväntat på Stamford Bridge. Efter kvitteringen till 2-2 var jag på väg att ge upp hoppet. Så länge Mata var på planen. Sen att domaren foula ut Torres var lite för magstarkt, även för en Red Devil ;-);). Slutresultatet föll mig mer i smaken än själva spelet, men thats United :-).

Götaholmaren tackar och önskar dig lycka till!
 
Tack själv, buster!
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Tränarduon med Groggen och Siki presenterades alltså på seniortruppens möte som ägde rum ikväll. Det talades även om den satsning som Götaholm gör för att kunna börja klättra i seriesystemet igen. Styrelsen informerade även och det diskuterades om diverse saker.
 
Anders "Lillen" Petersson kommer att vara kvar i ledarstaben och även ha rollen som fotbollsansvarig för seniortruppen.
 
När det gäller träningar så kör Götaholm igång med sina öppna träning redan nästa vecka:
 
Måndagar 19.00-20.30 Kviberg 1
Torsdagar 18.30-20.00 Kviberg 2
 
Är det någon som känner att Götaholm kan vara den rätta klubben och vill komma och testa så är det bara att höra av sig till Groggen (0708-135330).
 
När det gäller nya spelare så är det ju en som är i stort sett klar och sedan kommer det ett par intressanta namn och provtränar nästa vecka!
 
Götaholm kommer även att försöka hitta en träningsmatch innan året är slut.
 
När det drar igång på riktigt efter nyår så lutar det åt fyra träningar i veckan, varav tre fotbollspass och ett fyspass.
 
Den första träningsmatchen är redan klar och det blir mot Bergsjö IF den 16/2. Ett par dagar senare (24/2) ska det spelas Östra Cupen och då är det Bergum som står för motståndet.
 
Det nya tränarparet känns väldigt positivt och Götaholm ser verkligen fram emot säsongen 2013!
 
Götaholmaren får samtidigt passa på att tacka Bengt Jeansson för sina två år i klubben som tränare!
 
-----------------------------------------------------------------------------------------
 
När det gäller All Star-matchen så kommer Henok Berhane (Croatia) att kunna spela. Osäkert fortfarande för Mikael Nilsson (Öjersjö).
 
När det gäller motståndarna 6D så verkar det råda lite delade meningar om laguttagningarna. Detta går att följa på FCF-bloggen, HÄR.
 
------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nu laddar vi till på söndag och matchstarten klockan 12.00 på Ruddalen!
 
#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0