Boom! Bam! Damn!

Marieholm satte ner foten rejält på Överåsvallen när Gårda krossades med 8-1!

Det var dock formstarka Gårda som började bäst och Oscar Arnesson gav hemmalaget ledningen efter fem minuter. Marieholm kom tillbaka och enligt rapporterna var det mycket tack vare mittfältsduon Daniel Pereira och Blerim Ferati. När den första halvleken var slut hade Marieholm vänt med mål av Milad Mehrbeheshti och Toni Ceesay.

I den andra halvleken var det inget snack och Marieholm kunde gå upp till 5-1 och Ceesay fullbordade sitt hattrick. Det verkar som Gårda i stort sätt gav upp och under de sista 6 minuterna kunde Marieholm göra tre mål till och fastställa slutresultatet till hela 8-1!

Det ska väl tilläggas att det var en hel del namnkunniga spelare borta i Gårda. Simon La Verghetta var avstängd, Alexander Bergman, Christopher Bratt, Carl Antti och bröderna Gokah saknades också. Det verkar som Gårda hade alla sina tre målvakter med i matchtruppen.

Självklart påverkar detta men sådan är ju verkligheten i 6A och andra lägre divisioner. Marieholm hade själva borta halva den ordinarie startelvan mot Öjersjö i förra omgången. Dessutom saknades lagets skyttekung Jimmy-Cannon Nwadinkpa i denna matchen.

Götaholmaren slarvade lite med matematiken då det hävdades att det var klart att Marieholm slutar trea. Vinner Marieholm sin sista match så slutar laget på 44 poäng. Skulle Lekstorp förlora sina sista två matcher slutar de också på 44 poäng. I detta läget skulle Marieholm knipa andraplatsen på bättre målskillnad. Det blir ju inget kval för tvåorna oavsett så att det är mer av akademiskt intresse...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Den 10 november (en lördag) är tanken att en liten 6A-fest ska äga rum! Så boka upp den dagen redan nu. Festen lär dyka upp som ett event på Facebook. Detaljerna håller på att finslipas med bland annat Västkustens festfixare Bell Fortes...