Mer från igår & All Star-info!

Det verkar som de lagen som drog på sig flest varningar igår också var de lagen som firade mest. UAFC vann serien efter att ha fått 8 gula och 2 röda i sin match. Västkusten svarade för 6 gula och 1 rött men även för två mål, vilket betydde seger och nytt kontrakt!

Det var ett lite nervöst VBK som inledde matchen men som ändå låg bra defensivt. VBK började skapa chanser med men utan att göra mål. Gårda hade en del farliga omställningar och inte oväntat var Simon La Verghetta inblandad i många av dessa. Precis innan halvtid begav sig VBK:s Adilson Lima iväg på en dribblingsräd som avslutades med ett tungt skott. Returen snappas upp av Sandro Almeida, som efter några dribblingar kunde göra 1-0 för VBK!

Efter en stund i den andra halvleken tar Gårda över spelet men skärpan i avsluten saknas. Pressen från Gårda fortsätter men i den 83:e minuten kontrar VBK och Edmond Shala kan sätta dit 2-0!

Det blir lite stressat i slutet då Adilson Lima drar på sig sitt andra gula kort och blir utvisad. VBK reder dock ut det hela och säkrar sitt 6A-kontrakt till 2013!

Det var väl inte två jättemotiverade lag som drabbade samman på Överåsvallen denna sista söndag för säsongen.

Öjersjö hade lite mer av spelet den första halvleken och kunde även skapa en del farligheter, ofta via Mikael Nilsson. Just Nilsson gav bortalaget ledningen i den 34:e minuten. Kroken gillar uppenbarligen att skicka upp sina mittbackar som anfallare och i denna matchen spelade Lee Brustad anfallare. I den 38:e minuten tackade han för förtroendet och kvitterade.

Den andra halvleken var svängig och båda lagen hade chanser att avgöra men matchen slutade 1-1, något som båda lagen nog var ganska nöjda med.

När det gäller seriefinalen var Lerums Tidning där också och det går att läsa deras artikel HÄR.

Det verkar även som det blivit fel på United Africas segerskytt. Det var inte alls Saidi Ishola som gjorde 3-2 utan det var Calvin Okafor.

När det gäller Lekstorp så kommer det att ske en del förändringar i klubben så här direkt efter seriens slut och den missade division 5-platsen. Götaholmaren väntar dock med denna information i ett par dagar...

När det gäller 6A:s All Star-lag så går det att rösta fram till midnatt på onsdag (24/10).

Datumet för All Star-dagen är nu bestämt och det blir söndagen den 4/11 och spelplatsen blir Ruddalen!

Det är alltså Dalla och Fiskebäcksbloggen som ligger bakom detta och tanken är att All Star-lag från 4A och 4B ska möta varandra och även 5A och 5B. Eftersom det finns fyra divison 6-serier i Göteborg så är det möjligt att det kommer att spelas matcher under veckan innan All Star-dagen för att se vilka två division 6-lag som gör upp på söndagen. Alltså möjligen någon form av semifinaler alltså.