Matcher!

I en väldigt händelserik match kunde FC Bosona till slut stå som segrare tack vare ett "äkta" (tre mål i följd i samma halvlek) av Darmin Muslimovic. Gårda BK får jaga vidare efter första vinsten.

FC Bosona började bäst och redan efter en minut hade FCB:s Sean Grebovic ett friläge som dock Gårdas målvakt räddade. De första tio minuterna skapade Bosona ett par fina chanser men utan att göra mål. Efter en Bosonahörna kan Gårda dock kontra och vindsnabbe Simon La Verghetta kan göra sitt fjärde mål för säsongen och ge Gårda ledningen. Gårda tar nu över spelet och kan mycket fint även göra 2-0 efter fint rull hela vägen från backlinjen upp till anfallet där La Verghetta kan lira in bollen till Oscar Arnesson som gör mål.

Bosona jobbade sig dock tillbaka in i matchen och kan reducera på straff genom Elvedin Delibasic efter att Samir Abaz blivit fälld. 2-1 dock till Gårda i halvtid och Gårda avslutar första halvlek med bra spel och en hel del chanser.

På grund av sitt tränaruppdrag i Lärje/Angered kunde Bosonas Darmin Muslimovic inte komma förrän till andra halvlek. Han skulle dock spela huvudrollen när han väl klev in på planen. Med Muslimovic i spetsen tog Bosona över spelet och Gårda tröttnade.

Den sista kvarten var verkligen händelserik, eller var sägs om tre mål, fyra gula kort och två röda! Muslimovic började med att kvittera i den 76:e minuten på en frispark som vackert gick över muren och i mål. 3-2 målet kom på ett fint placerat skott i krysset och 4-2 på straff. Gårda fick som sagt (enligt förbundets sida iallafall) två röda kort (ett i samband med straffen).

FC Bosona tog en viktig seger och Gårda får kämpa vidare.

FCB:s matchreferat hittas HÄR.

Västkusten ångar på och är fortfarande obesegrade efter fyra omgångar. Matchen började dock i ganska lågt tempo där VBK rullade boll och BBK backade hem och försvarade sig. Inget av lagen skapade dock några heta chanser. Efter en kvart höjde dock Västkusten bolltempot och kunde då också skapa lite halvchanser genom att komma runt en hel del på kanterna men utan mål.

Efter 22 minuter tar dock VBK ledningen. BBK:s målvakt boxar bort ett inlägg men bollen hamnar hos lagkapten Aamir Fouad som iskallt kan lobba in bollen i mål. 2-0 målet kommer ganska snabbt efter detta efter fint och osjälviskt spel som till slut gör att Aram Salih kan stöta in bollen i mål.

Björndammen flyttar upp spelet och sätter lite högre press på VBK men VBK behåller kontrollen över matchen och 2-0 står sig halvleken ut.

BBK har flyttat om lite inför den andra halvleken och lyckas täppa till lite mer på mitten och även vinna en hel del boll och ställa om till avslutningslägen. BBK har bland annat en hörna som Aamir Fouad nickar undan på mållinjen. Björndammen reducerar även i 65:e minuten då man vinner boll på mitten och kan ställa om och Västkusten känns lite skärrade.

Västkusten tar dock tag i matchen igen och kan göra 3-1 genom Mohamad "Moe" Krayem efter en genomskärare och frilägen med klassisk rundning av målvakt. Även 4-1 kommer det på ett friläge och matchen är avgjord.

VBK ångar alltså på och är tillfällig serieledare! Björndammen känns väldigt upp och ner och är helt klart svårlästa.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren får ta på sig dumstruten och ställa sig i skamvrån. Anledningen undrar säkert ni? Götaholmaren hade fått för sig att Olskroken passade Croatia väldigt dåligt, men i dagens match så vann Croatia med 6-2!!!

Mer om den matchen i morgon...

Olskrokens Ray Pantzar har helt klart något att fundera över efter den stjärnsmällen. Hans dotters lag lyckades dock lite bättre i dag då de (Utbynäs dam 7-manna) besegrade Härryda med 17-1!

I morgon smäller det på Gamlestadsvallens gräsmatta klockan 19.00 då Götaholm ställs mot Elisedal. Även Lekstorp-Marieholm spelas i morgon...