Matchrapport x 3

Efter en knackig försäsong och förlust i premiären taggade Björndammen till ordentligt och vann derbyt mot Öjersjö med 3-2. Riktigt imponerande!

Det var BBK som tog ledningen i 18:e minuten genom Johan Jidegren (som även gjorde mål i premiären). Det dröjde em bit in på andra halvlek innan Öjersjö kunde kvittera genom Mikael Nilsson (som även han gjorde sitt andra mål för säsongen). Björndammen återtog dock ledningen genom Mattias Palmqvist.

Sedan bjöd Björndammens Carl Déman, enligt rapporter, på en tidig kandidat till årets mål. Ett volleyskott rakt upp i krysset fram till 3-1. I detta läge slockande ljuset och spelarna fick en ofrivillig 20-minuters paus. När matchen väl kom i gång igen kunde ÖIF reducera på straff genom Marcus Halldin. Närmare än så kommer dock inte ÖIF Björndammen kunde hålla undan. 6 gula kort tyder på en hård derbymatch.

Som sagt imponerande av Björndammen!

United Africa visade att segern i premiären mot FC Bosona inte var någon tillfällighet och tog sin andra raka seger när Gårda BK besegrades med 4-2. Efter varsitt tidigt mål dröjde det till sista halvtimmen innan matchen avgjordes. Calvin Okofor gjorde sitt andra mål fram till 2-1 och Gilbert Mensah ökade på till 3-1 innan Gårda reducerade genom Victor Josefsson. Mohaimen Sameer Doshi Al-Lami satte spiken i kistan med sitt 4-2 mål i 87:e minuten.

Nog dags för Götaholmaren att kolla in United Africa live snart...

Trots att Elisedal chockade med mål i tredje minuten blev det en väntad hemmaseger för Lekstorp. Slutresultatet skrevs till 3-1 efter mål av Marcus Johansson, Nicklas Berglind och Christoffer Fredriksson. Enligt de första rapporterna från kvällens match så fick EIS jaga boll mest hela matchen...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

I morgon avslutas den andra omgången med matchen mellan Götaholm BK och Västkustens BK. Klockan 13.15 drar matchen i gång på Kviberg.