Mer från omgång 2...

Olskroken
tog alltså i går sin andra raka seger då Marieholm besegrades med 3-1. Kroken kunde gå till halvtidsvila med en 2-0 ledningen efter mål av Lars Fridén och Martin Karlsson. Olskrokens hemsida ger målet till Jonas Söderström men domaren har gett det till Karlsson. Kroken spelade enligt rapporter spelade Kroken hårt och uppoffrande spel i första halvlek och fick alltså ett bra reslutat med sig. Marieholm försökte ofta hitta sin duktige kapten Toni Ceesay med sin uppspel.

I andra halvlek tar Marieholm tag i matchen och pressar tillbaka OIF. De får även in en reducering ganska snabbt efter en hörna. Målskytt Blerim Ferati. Marieholm flyttar upp spelare och fortsätter att trycka på. Detta ger dock Kroken lägen att kontra och 3-1 kommer efter en omställning där debutanten Johan Hellenäs kan göra mål.

Slutet av matchen böljar lite fram och tillbaka men Kroken kan som sagt ta sin andra raka seger och ser starka ut. Särskilt med en riktigt bra förstärkning i Johan Hellenäs.