Ja, vad fan heter vi egentligen?



Inte så mycket mer att tillägga gällande matchen än det som skrevs igår. Jämn första halvlek, 1-0 till Marieholm tidigt i andra, Kroken började tröttna och chansspela och Marieholm är de som skapar chanser. 2-0 i slutet när Kroken försöker flytta upp.

Tabellen är ju helt sjukt jämn. Fem poäng skiljer från förstaplatsen till åttondeplatsen!

-------------------------------------------------------------------------------------

Gårda har faktiskt en matchrapport på sin hemsida från vinsten mot United Africa.

Enligt den rapporten var den första halvleken Gårdas bästa för iår och man ledde även då med 2-0. Detta övertag mattades lite i andra som var jämn. Mawuli Gokahs 3-1 var visst direkt på frispark.

Rapporten hittas HÄR.

-------------------------------------------------------------------------------------

Götaholm spelade b-lagsmatch idag mot Nol på bortaplan. Efter många återbud såg laget till slut ut så här:

Johan
Koffe-Kevin-Felix-Tony
Shahram-Rasta(C)-Shafie-JK
Edvardsson
Freddie

Bänken:
Andreas
Groggen

Matchen började ganska dåligt för Götaholm, iallafall målmässigt. Nol kunde gå upp till 2-0 efter ett straffmål (tveksamt då Kevin går axel mot axel och spelaren faller) och ett misstänkt offsidemål. Götaholm spelade dock stundtals riktigt trevligt och hittade mycket spel via mitten och på spelares fötter.

Reduceringen 2-1 kom på en Rasta-hörna som Freddie kunde nicka in. Tyvärr gör Nol 3-1 ganska snabbt, en djupledsboll som kändes väldigt offside friställde en Nol-spelare som kunde placera in bollen.

Underläge i halvtid men Götaholm har mest spel och hittar bra rull väldigt ofta.

GBK reducerar ganska tidigt i andra till 3-2. Koffe slår en fin frispark från mittplan till en löpande Rasta. Målvakten kommer ut fel och Rasta kan lobba bollen över honom mot mål där Freddie kan nicka in sitt andra mål.

Tyvärr kan Nol göra mål igen nästa direkt. Deras duktige #9 fick vandra in i straffområdet och placera in bollen. Götaholm ger sig dock inte och får en frispark ute på kanten. Shahram slår en boll mot första stolpen där Rasta kommer springades. Han klackar bollen mot mål och den tar först i ena stolpen och sedan i andra innan Freddie kan fullborda sitt hattrick.

4-3 till Nol och Götaholm öser på sista delen av matchen och man har en hel del lägen. Shahram har ett bra inspel som Rasta lyckas knäa mot mål men målvakten hinner dit. Groggen slängs in för att få fart på spelet. Den sista chansen får Rasta efter en fin Groggen-skarv men hans vänsterskott räddas av målvakten.

Det ska tilläggas att planen var riktigt tungsprungen och inte så välklippt och båda lagen var rejält trötta i slutet. Trots förlusten var det dock positivt att Götaholm försökte spela bollen på marken och man hittade många fina kombinationer. Gött att se Jonas Edvardsson tillbaka på planen och funkade bra i sin roll mellan mittfält och anfall.

Efter matchen bjöds det på lite humor signerad en trött Rasta. Nols kapten skulle tacka Götaholm men kom inte på om det var IF, IK eller BK efter Götaholm. På detta svarar Rasta: Ja, vad fan heter vi? :-)

NOL - GÖTAHOLM 4-3 (3-1)

1-2 Freddie (Rasta)
2-3 Freddie (Rasta)
3-4 Freddie (Rasta)

----------------------------------------------------------------------------------

Träning imon och sedan mycket viktig match på torsdag mot FC Bosona.

#6
 

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Klassiker ....

2011-08-16 @ 11:27:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0