Träningsveckan igång!

Idag började förberedandet inför höstsäsongen på "riktigt" och 16 gubbar hade dykt upp till en svettig träning på Gamlestadsvallens gröna matta.

Veckan kommer att fortsätta med träningar onsdag och fredag (17.30 båda dagarna) och träningsmatch mot Utbynäs på lördag (även lite grill och annat trevligt efter matchen).

Som sagt helt ok med folk på dagens träning. Alexander Berg dök upp, och det är ju alltid trevligt. Mange var där och Freddan och Koffe var med igen, Även Andreas dök upp. Tyvärr inga målvakter dock då Johan var tvungen att jobba, Aleks är bortrest och Mackan är lat. De tre vise männen (Abdi, Shafie och Filip) syntes dock inte till. Mexico tog nog igen sig efter sina 24 minuter i lördagsmatchen.

Det blev lite passningsövningar i värmen innan det var dags för lite löpning i form av 25-50-75-övningen. Alltid lika roligt...men definitivt välbehövligt för att få upp konditionen igen inför hösten.

Det blev lite spel i form av en övning där två lag spelar utan mål och det "vilande" laget agerar väggar. Träningen avslutades med lite skott på Groggen.

Roger bjöd även på korv med bröd eller som det heter på småländska kaaav mä brö...

Skönt att vara igång igen och enligt Bengan var detta en mjukstart så det blir nog ännu svettigare på onsdag.

-------------------------------------------------------------------------------- 

Götaholmaren har försökt att hitta resultatet i Björndammens träningsmatch mot Härryda som spelades i helgen men utan att lyckas. Kanske någon läsare känner till hur det gick?

--------------------------------------------------------------------------------

QPR vässar formen ordentligt inför Premier League och vann en miniturnering i Italien där Atalanta och portugisiska Braga besegrades. Verkar även som Blackpools anfallare DJ Cambell (13 mål i PL förra säsongen) är på väg till QPR. Rykten även att Liverpool vill bli av med Joe Cole och att han också kan vara på väg till Loftus Road...

COME ON U R'S!

#6



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0