Natti klar & finbesök

Denna regniga afton började på bästa sätt för GötaholmNathaniel "Natti" Vanke skrev på för klubben! Känns som en stabil värvning då Natti kan spela både på mittten och i anfallet och bidra med tyngd och rutin.

Möjligt att vädret spelade in eller om det var andra faktorer men det var en hel del återbud till träningen idag och antalet stannade på 16 (det inkluderar två stycken målvakter) och en av dem var en gästspelande Daniel "Dalla" Natanaelsson från Fiskebäcksbloggen. Trots att han hade lite problem att hitta till klubblokalen ;-)

Själva träningen, som utspelade sig på ett blött Kviberg, var väl helt ok. Efter lite uppvärmning med en passningsövning blev det lite jobbigare. Det blev korta intensiva matcher där smålag skulle hålla bollen inom laget. För omväxlingsskull bjöd Tobbe Ljungan på en liten luftfärd ;-) Hellre detta dock än att bara springa. Putte var även nere och körde lite extra med målvakterna...

Träningen avslutades med tvåmålsspel. Det var helt ok spel trots det blöta underlaget. Dalla hade placerats i den lite ovana positionen vänsterback men gjorde en klart godkänd insats. Aleks stod för en fin tv-räddningen efter att Felix hittat Rastas smalben med ett inlägg. Tobbe avslutade träningen med en känslig lobb över Johan.

Det blev en hyfsad träningen trots lite manfall och blöt plan. Det riktigt kluriga var att ta sig över den glashala parkeringen till bilarna utan att slå ihjäl sig...

Vi på Götaholmaren hoppas att Dalla trivdes, vet inte om träningen i sig imponerade men klubben gjorde nog det. Korv efter träningen, träningskläderna tvättas, massagebänk i omklädningsrummet, fin klubblokal. Fast det ligger väl en del sanning i Dallas kommentar till detta: Och ändå ligger ni inte högre upp ;-)

Hur som helst var det trevligt med besök och att kunna tjöta lite lokalfotboll.

Håll koll på Fiskebäcksbloggen efter repotaget!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Det verkar som mitt gamla lag Rödbo IF:s "claim to fame" nuförtiden inte handlar så mycket om fotboll. Det verkar som en av deltagarna i det helt meningslösa tv-programmet "Kungarna av Tylösand" spelar i klubben. Här är länken iallafall.

Killen heter Rang Hawrami och kom till klubben efter att jag lämnat.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Nemo saknades på dagens träning och envisa rykten hävdar att han är och tränar med Sävedalen igen. Får hoppas att Nemo tar sitt förnuft tillfånga...

----------------------------------------------------------------------------------------------

Rykten säger även att den gode Ljungan jobbar på sitt CV ;-). Vet dock inte om galna glidtacklingar finns med?

#6





Kommentarer
Postat av: F

Börja kännas jävligt bra nu, 3 riktigt bra spelare klara för klubben. Snart dyker de upp ett par nya som skall prova lyckan i klubben!

2011-02-02 @ 15:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0