Marieholmsseger!

Götaholmaren har hittat lite mer information från gårdagens premiärmatch. Det verkade som det var Gårda som tog tag i spelet i början av matchen och skapade de första 20 minuterna ett visst tryck mot Krokens mål. Dock utan att skapa några riktigt heta målchanser, utan mest halvlägen. Precis när matchen börjar jämna ut sig tar dock Gårda ledningen genom Sebastian Gokah. Innan halvtid kvitterar OIF då nyförvärvet Martin Hernefors tar sig ner till kortlinjen och serverar Johan "Såsen" Hellnäs som gör mål.

I den andra halvleken flyttar Kroken upp sina positioner och kan hitta in med många bollar bakom Gårdas backlinje. Detta resulterar i en mängd frilägen för Kroken, men Gårdas målvakt Richard Chang var på humör och släppte inga fler mål förbi sig! Båda lagen tröttnade i slutet och även Gårda hade några chanser.

Kroken passade även på att bränna en straff (den gick i ribban). Vem som sumpade den är oklart.

OIF:s matchrapport hittas HÄR.

---------------------------------------------------------------------------------------------

I kvällens match besegrade Marieholm United Africa med 2-1. United Africa tog ledningen med 1-0 genom Tersoo Tyoer men Marieholms notosriske målskytt Toni Ceesay kvitterade efter 25 minuter. I den andra halvleken avgjorde Marieholms nyförvärv från Portugal Leandro Pinto med sitt 2-1 mål!

Det var en hel del välkända namn i båda laguppställningarna men det saknandes också en del. UAFC spelade utan sin stormålvakt Solomon Kunle Akotun från förra året. Nye målvakten heter Ayeni Ajibola. Kareem Ismail Ayinde känns inte heller igen från förra året.

Götaholmaren ska försöka hitta lite mer info om matchbilden.

När det gäller Den Ultimata Guiden till 6A så har det självklart varit en omöjlighet att få med precis allt. Det är saknas säkert en hel del när det gäller nyförvärv. Vissa klubbar har ju varit svårare än andra att få kontakt med. Den kommer att uppdateras när det dyker upp saker som missats...

Götaholm premiärspelar imorgon mot Västkusten (som inte får glömma de röda västarna!) och truppen är väl den starkast tänkbara, förutom de spelare som är skadade. Sanan Gaziyev är spelklar för klubben. På träningen igår var det även lite nya ansikten som vi hoppas kommer att skriva på för klubben snart. En rutinerad och väldigt stabil ytterback som spelade division 5 förra säsongen har tränat med ett par gånger och det skulle vara en riktigt bra värvning. Dessutom dök det upp en kille från Linköping (Kalle) som studerar i Göteborg. Han såg helt klart lovande ut...

Imorgon är det bara full fart framåt som gäller!