Paolo Guerrero!

Nu har Götaholmaren fått tag i lite mer info från Marieholms holmgång med Utbynäs (en match som slutade 4-4).

USK ledde med 2-0 i halvtid efter en första halvlek som var jämn med många chanser åt båda hållen men med oskärpa från Marieholms håll. Marieholm startade andra halvlek mycket bättre och kunde reducera genom Leandro (en ny spelare från Portugal som imponerade hela andra halvlek). MBoIK fortsätter att trycka på och Jimmy-Cannon Nwadinkpa gör två mål och ger Marieholm ledningen. Den utökas senare även till 4-2 genom Bljerim Hoti. Marieholm slappnar nu av och det kommer att straffa sig. Utbynäs kommer tillbaka och både reducerar och kvitterar. I slutet har även USK två riktigt bra chanser att avgöra matchen!

Marieholms lagkapten Toni Ceesay, som Götaholmaren pratat med, tyckte att ett oavgjort resultat var rättvist sett över hela matchen.

---------------------------------------------------------------------------------------

Gårda BK spelar sin fjärde träningsmatch idag (20.00 Heden) mot 6B-laget BK S:t Jakob. S:t Jabob kom åtta i 6B förra säsongen och har under försäsongen 2012 spelat 2-2 mot Pushers (6C).

Nu är det mindre än 48 timmar till cupmatchen mellan Götaholm och Lekstorp och det lär nog gå hett till på onsdag. Förhoppningsvis inte lika hett som det gick till i Bundesliga i helgen: