6A-festen!

På lördag smäller det alltså! Det är upplagt för en riktigt go avslutning på serien när alla lagen (hoppas vi) drabbar samman på restaurang Simba för den första 6A-festen någonsin. Förhoppningsvis inte den sista dock!
 
Tanken är att det drar igång runt 18.00. Götaholmaren kommer iallafall vara på plats då och med hjälp av Västkustens Bell Fortes så har vi fått en fin deal där då det blir buffé och en öl för 100:-.
 
 
United Africa FC vann serien och då är det väl passande att avslutningsfesten äger rum på Göteborgs enda Afrikansk/Karibiska restaurang!
 
Restaurang Simba ligger på Sankt Eriksgatan 3. En karta hittas HÄR. Annars kan väl platsen beskrivas som mitt emot Göteborgsoperan inte så långt ifrån Lilla Bommen. Alltså centralt beläget och perfekt om kvällen ska fortsättas på annat hak.
 
En hel del 6A-spelare är redan klara och har anmält sig på Facebook-gruppens sida. Bland annat verkade Marieholms lagkapten Toni Ceesay riktigt taggad på All Star-matchen och det borde tyda på att en hel del Marieholmsfolk där. 
 
Götaholm dyker upp med ett starkt fält även om bröderna Petersson befinner sig utomlands. Freddie Wedberg är klar, tillsammans med bland annat Felix "Hjälmen" Milkovic, Gustav Borne och ingen mindre än Görgen "Groggen" Johansson.
 
Större delen av kompislaget "Bronkarna" lär också dyka upp. Detta lag består till större delen av Öjersjöspelare men kryddat med lite Bokedalen-style. Pierre Högberg, Jimmy Åsell, Marcus Halldin, Patrick Allen, Mikael Nilsson och Niklas Nillson är bara några av dessa bronkare som kommer att förgylla kvällen!
 
Olskroken verkar också vara representerade då Staffan Qvarfordt har tackat ja. Detta borde ju betyda att fler Kroken-lirare överger Halta Lottas för en kväll.
 
Är det Björndammen-spelare som man letar denna afton så är nog Simba det rätta stället. BBK kommer med eliten bestående av Gustav ÅgrenMattias Palmqvist, Jimmy Palmqvist, Christer "Flis" Pettersson, Anton Linde och Eric Björn!
 
Gårda är självklart representerade, Mawuli Gokah och Alexander Bergman är klara.
 
Croatias All Star-spelare Henok Berhane står också på gästlistan!
 
Lekstorp kommer ha sin avslutningsfest denna lördag men det lär inte hindra att många av deras spelare ansluter till Simba lite senare. Johan Hedström, Danny Höglund och kapten Robin Granqvist lär vara givna i den skaran. Förhoppningsvis kommer många fler LIF-are. En bubblare kan vara avgående tränare och blivande sportchef Ingemar "Ingo" Holm!
 
Förhoppningsvis dyker även en del spelare ur United Africa också upp!
 
Självklart är det helt ok att dyka upp även om man inte svarat ja på Facebook-inbjudan. Ju fler dessto bättre!
 
Då ses vi på lördag!
 
Full fart framåt!
 
Alla ska med!
 
--------------------------------------------------------------------------------------
 
Tyvärr ingen rapport från dagens Götaholmsträning av den enkla anledningen att det inte blev någon träning.
 
Göteborgs underbara fotbollsförbund tyckte det var en utmärkt idé att ändra Götaholms bokning av planen till en bokning för Stadslaget!
 
Självklart utan att säga till Götaholm.
 
Detta upptäcktes som tur var innan alla hann ta sig till klubblokalen.
 
Tack GFF för detta...
 
Götaholm tar nya tag på lördag (inomhus) och på måndag (Kviberg)
 
----------------------------------------------------------------------------------------
 
Silly Season är i full sving och den senaste lilla godbiten är att Noah Widmark lämnar Lekstorp efter bara en halv säsong i klubben. Karriären kommer dock att fortsätta, oklart dock var...
 
#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0