Inför helgen & kvällens match!

Björndammen slog Olskroken med 2-1 i kvällens 6A-match! Mer om den imorgon...
 
-----------------------------------------------------------------------------------
 
Vi kollar in hur det ser ut inför helgen:
 
FREDAG 14/9
 
BOKEDALENS IF - LEKSTORPS IF (19.00 Lekstorpsvallen)
 
Bottenlaget BIF mot tvåan LIF. Frågan är om det kan sluta på annat sätt än med tre poäng till LIF? Laget har haft lite problem med målskyttet men släpper dock väldigt sällan in mål. BIF har bara mäktat med 9 mål på hela säsongen!
 
LIF får tillbaka en av sina bästa spelare, Marcus Johansson, som var avstängd sist. Laget får dock klara sig utan sin givna mittback Johan Hedström, som drog på sig sitt tredje gula sist. LIF:s trupp är dock bred och det finns en hel del alternativ som mittbackskollega till Danny Höglund. Det verkar dock inte som Götaholms gamle mittback Martin Ljungdahl är med i truppen.
 
Bokedalens form är självklart usel. Laget har inte vunnit sedan premiären och senaste poängen togs den 21/6. Nu verkar det ju iofs som Bokedalen kommer få tre poäng i matchen mot Gårda då laget spelade med en avstängd spelare. Senast var BIF tvunget att lämna WO. BIF har trots detta en hyfsad chans att hålla sig kvar, dock lär det inte bli några poäng i denna matchen...
 
TIPS: Säker LIF-seger.
 
ÖJERSJÖ IF - GÖTAHOLM BK (19.00 Öjersjö IP)
 
Öjersjö hade en riktigt fin svit på gång men den förstördes av Gårda BK i senaste omgången. Laget verkar dock ha hittat ett vägvinnande spel och har chans att nå en fjärdeplats. Både Marcus Halldin och Mikael Nilsson verkar ha kommit igång med målskyttet. Nyförvärvet från Bokedalen Patrick Allen saknas (bortrest) och Mikael Kubic (ryggproblem) missar också matchen.
 
Götaholm har rykt upp sig lite och har börjat göra mål på sina chanser. Hattrick av Abdi Bashir i den senaste matchen. Några segrar till och laget kan klättra ett par placeringar innan säsongen är slut. Dock en del återbud inför denna matchen för Götaholm. Shahram Mansouri är bortrest, Felix Milkovic är sjuk och Tobias Petersson har problem med ryggen. Dessutom frågetecken på både David Olsson och Per Darolf, då båda varit krassliga i veckan.
 
Götaholm vann vårmötet med 3-1Gamlestadsvallen.
 
LÖRDAG 15/9
 
CROATIA GÖTEBORG - MARIEHOLM BoIK (13.00 Gamlestadsvallen)
 
Marieholm har siktet inställt på att behålla sin tredjeplats medan Croatia har halkat ner till en sjundeplats efter en hyfsad vår men en dålig inledning på hösten. Marieholm öser in mål i vanlig ordning och snittar runt fyra gjorda mål per match, en väldigt imponerande siffra. Croatia har inte vunnit någon av sina fem matcher efter sommaren.
 
Croatia har fått in lite nya och ny-gamla spelare efter sommaren och får mest rikta in sig på att avsluta säsongen snyggt. Marieholm har för tillfället tre raka segrar och 20-3 i målskillnad i dessa matcher!
 
Inga avstängningar hos några av lagen (som Götaholmaren känner till).
 
Croatias Alan Amin var på väg till FC Bosona men lär inte lämna innan säsongen är slut. Spelade med Croatia igen i senaste matchen.
 
TIPS: Marieholmsvinst...
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0