27+

Nej, rubriken har inget med min ålder att göra utan mer med antal spelare på träningen. Det är alltid bra med folk på träning men på senaste tiden har det varit lite för mycket. Lika svårt som det är att ha en ordentligt träning med 10 gubbar är det svårt att ha en ordentlig träning med närmare 30 gubbar. Både Hassan och Alex var tillbaka efter långa solmmarsemestrar...

Dagens träning hölls iallafall på Kvibergs konstgräsplan eftersom fredagens match mot Elisedal spelas på Överåsvallens konstgräsplan. Efter uppvärmning (där det stundtals var bländade "kvadratspel" och en och annan tunnel) blev det en triangelpassningsövning och sedan blev det faktiskt spel på helplan. Några av juniorerna fick då faktiskt kliva av så vi kunde spela 11 mot 11, eller rättare sagt 11 mot 12. Det röda laget var väl en tänkbar startelva till på fredag och såg ut så här:

Mackan
Nemo-Ljungan-Robin-Felöix
Rasta-Sladjan-Edvardsson-Tobbe
Dani-Wedberg

Det blå laget ställde upp med följande lag:

Alex
Freddan-Kevin-Koffe-Tony
Johan-Shaffi-Martin J-Hassan
Freddie-Gustav-Micro

Internmatchen var väl hyfsad men det märktes att vi inte spelat på konstgräs på ett tag. Det röda laget hade väl stundtals överläge spelmässigt men det blå laget stod upp väldigt bra. Jag tror att det blev 1-1 till slut. Matchens två behållningar stod inte helt oväntat Ljungan för. Ena gången sprang både han och Gustav mot bollen och när båda satte till slutade det med att Gustav fick sig en liten flygtur med Ljungan Airlines. Det ska då tilläggas att Gurra själv har en del muskler. Men Gurra gjorde det enda rätta, han reste sig och jobbade hem...

Ljungans andra ingripande blev mindre lyckat då hans kumpan Johan bjöd honom på en lite vrickning i straffområdet vilket gjorde att Ljungan (som kom in i 120 km/timmen) plötsligt befann sig på Oves med en hel special i handen. Ketchup på den?

Dagens Wedberg borde egentligen vara tillfalla Wedberg själv efter en hel del uttalanden om inställda matcher och gratis rabattpizzor...men Dagens Wedberg blir faktiskt en länk, som handlar om den gode Wedberg "status".

Den troliga truppen till Elisedalmatchen ser ut så här (kan bli vissa ändringar)

Mackan, Felix, Robin, Ljungan, Nemo, Rasta, Tobbe, Edvardsson, Sladjan, Dani, Freddie, Wedberg, Sebban, Mange, Martin J. Mange missade dock dagens träning pga av sjukdom och förhoppningsvis mår han bättre på fredag.

19.30 på Överåsvallen. Full fart framåt!!!

#6



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0