Säsongens Wedberg!

Innan vi ger oss i kast med omröstningen till Säsongens Wedberg så har det hänt lite annat i Götaholmslägret.

Den amerikanske författaren Mark Twain (1835-1910) lär ha myntat uttrycket "ryktet om min död är betydligt överdrivet". Götaholmaren Jonas Fjellman är böjd att hålla med om detta. Ett argt pressmeddelande via hans agent fastslår att den gode Fjellinho INTE ALLS tänker lägga skorna på hyllan utan satsa vidare i GBK. Vi här på Götaholmaren är självklart glada över detta och ber samtidigt så mycket om ursäkt och lovar att dubbelkolla källorna till nästa gång...

I Östra Alliansens "All-Star"-match mellan ett ihopplockat lag från Östra Alliansens klubbar och Gunnilse var det lite oväntat "All-Star"-laget som vann med 3-0. Götaholmsspelarna Sladjan och Wedberg ska enligt rapporter varit i hetluften. Sladjan gjorde bland annat 1-0 målet och Wedberg ska ha missat ett friläge i andra halvlek. Det verkar även som den gamle götaholmaren Pontus Svedberg också var med och han ska ha varit inblandad i 3-0 målet. Serievinnarna Bergums målfarlige Nicklas Westman spelade också.

Partillespelaren Jonatan Borg var också med. Eftersom han har bloggen Inside Partille IF så finns där en fullständig matchrapport från All-Star matchen. Bloggen finns nu även som länk på Götaholmaren.

Som de flesta vet vid det här laget har vi något här på Götaholmaren som kallas Dagens Wedberg. Detta är alltså något dumt som någon har sagt på träning eller match. Alltså en klassisk groda eller floskel. Utnämningen är uppkallad efter Götaholmsspelaren Daniel Wedberg av uppenbara skäl. Nu är det alltså dags att avgöra vilken av alla galna kommentarer som blir SÄSONGENS WEDBERG. Prisutdelningen sker vid Götaholms avslutning.

Götaholmaren tog ett djupt andetag och dök ner bland lätta bär, mobiltelefoner, linser som smälter, skor som ska bäras in, plastgräs på låren, dåliga felträffar och fåglar i ögonen. Det är inget snack om att Wedberg själv står för Säsongens Wedberg frågan är ju bara vilken av alla dumheter som är bäst? Efter noggrant övervägande presenterar Götaholmaren kandidaterna till Säsongens Wedberg:


1. Under stretchingen vid ett inomhuspass fick spelarna turas om att köra olika övningar och efter att Wedberg kört en vadövning frågar Ronny vilken muskel som övningen var bra för. Wedberg svarar då: Bakre vaden :-)

2. Wedberg kommer in i omklädningsrummet med nya vinterskor. Robin undrar varför han har dem på sig då det var fint väder. Svaret var att han var tvungen att "bära in" skorna inför vintern. :-)

3. I ett läge i slutet av matchen Olskroken-GBK kommer Wedberg igenom på kanten och istället för att passa till tre Götaholmare som kommer rusande i mitten skjuter han en halvtaskig tåfjutt utanför. Matte (som var en av de som kom rusande) undra varför han inte passade. Svaret är lysande: Jag tänkte på målskillnaden! Räknas Wedbergs mål dubbelt eller? ;-)

4. Wedberg har fått en ny mobil och vi pratar om att lägga in alla nummer i telefonen. Då kläcker han ur sig: Det ska bli gött att kunna välja vad alla ska heta! Rasta och Groggen bara tittar på varandra och undrar om de hörde rätt innan Rasta frågar: Gjorde du inte det med din gamla mobil?

5.
På en träning när vi ska spela tvåmål. Precis när vi skulle köra igång och lagen var uppdelade undrade Berg vilken position Wedberg spelade på. Svaret är klockrent från Wedberg: Jag spelar lite mellan dig och mig!

Detta är alltså de 5 kandidaterna! Om man vill rösta gör man det HÄR.

Förutom de här självklara favoriterna var det faktiskt några andra förutom Wedberg som hann med lite lustigheter, här är juryns hederspriser:

Johan Torsholm, efter en felpass, under en b-lagsmatch mot Nol (på grus): Fan, det är ju grus överallt!

Victor Thomassen, när vi delar träningsplan med Croatia: Kan vi inte spela en internmatch!

Öjersjös inbytte högerback (ljust lite halvlångt hår, gula skor) utbrister till sin bänk: Jag måste byta, min ljumske har gått av!

Freddan Petersson om en balkong som ledde ut till en altan eller om det var en altan som ledde ut till en balkong...

Det var allt vi hade att bjuda på denna gången. Se till att rösta nu!

#6


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Det é kanon !

2010-10-24 @ 17:03:57
Postat av: Glenn

Fjellman e klar!

2010-10-25 @ 08:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0