Not cool.

Uppslutningen på gårdagens träning var tyvärr usel. Med största sannolikhet var det årets bottennotering. Det var ganska väntat att det skulle bli lite mindre folk än vanligt men 11 spelare är inte ok. Särskilt tråkigt när Lillen lagt ner tid på att planera träningen då både Groggen och Ronny hade förhinder.

Vi som var där körde på ganska hårt iallafall med lite spel med flera små konmål, även lite inlägg och den klassiska arsenalaren. Men med så få spelare blir det självklart svårt att få till en riktigt bra träning. Vissa hade hört av sig att de inte kunde komma men väldigt många hade inte det. Not cool. Särskilt inte när det har gått så dåligt på sistone, det är då vi verkligen behöver ha bra träningar...

Vi som var där fick oss dock några goda skratt. Wedberg levererade som vanligt. Tydligen hade bröderna Wedberg och Mackan varit ute i fredags. Den numera klassiska ramsan om de röda byxorna hade då används flitigt. Ramsan måste dock användas på egen risk. I kön till BK körde Mackan ramsan en gång för mycket, vilket gjorde att mannen med de röda byxorna (eller rättare sagt hans kompis) ilskande till och helt enkelt sopade till Mackan. När Wedberg berättar om detta i omklädningsrummet frågar Freddan vad som hände sen, om de hjälpte Mackan. Då svarar Wedberg: Nej, jag hade ju glasögon på mig! Klassiskt!

Freddan bjöd även på en fin felsägning. Vi snackade om landskampen och om Tobias Hysen, enligt Freddan fick Hysen inte ens plats bland de 16 spelarna på bänken. Jag visste inte att bänkarna på Råsunda var så långa ;-)

Träning imorgon och spelarmöte efteråt. Viktigt att alla kommer...

Ny vecka och nya tag, dags att börja kriga ordentligt nu...

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0