At last!

Ikväll togs äntligen beslutet att Björndammens BK kommer att spela i 6A även nästa år! Serien kommer då att innehålla 13 lag och med största sannolikhet blir det tre lag som åker ur.

Detta känns som det enda vettiga beslutet som förbundet kunde ta, då BBK drabbades som tredje part i och med United Africas poängavdrag.

Nu kan vi äntligen alltså dra ett streck över detta och börja fokusera på nästa säsong och allt det innebär.

Förhoppningsvis har United Africa lärt sig av sitt misstag och kommer att ha bättre koll på sina övergångar i framtiden.

Götaholmaren
hoppas även att de hårda ord som stundtals dykt upp både här på bloggen och på Facebookgruppen kan läggas till handlingen. Sen ska det väl tilläggas att detta rör sig om en person (möjligen två) och Götaholmaren är inte säker på exakt vilken koppling till UAFC som personen har. Det vore fel att anta denna person representerar hela UAFC.

Hur som helst är det riktigt skönt att denna soppa äntligen är över!

-------------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller Götaholm så har laget gjort sin sista träning för året. Torsdagens träning ställs in då det har varit väldigt tråkigt fotbollsväder samtidigt som det knappast lär dyka upp några nya gubbar på den sista träningen.

Frimånaden har inte resulterat i några nya spelare men flera är fortfarande aktuella. Så här ser läget ut på spelarfronten:

UT KLARA:

Markus Manninen (Kärra KIF)
Nathaniel Vanke (FC Old Town)

Götaholmaren fick äntligen tag i Natti som bekräftade att han lämnar Götaholm för det nystartade division 7-laget FC Old Town. Natti förklarade att han inte känner att han hinner med en satsning i Götaholm med fotboll tre gånger i veckan med tanke på familj och jobb. Dessutom återfinns en hel del gamla kompisar i FCOT.

Götaholmaren har full förståelse och kan bara tacka Natti och önska honom lycka till! Tyvärr för Götaholm så tappar man inte bara en målgörare men även en ledargestalt. Dessutom blir jag äldst i laget igen...

Ljungan har som bekant tränat med Lunden men inget beslut är taget där ännu. Götaholmaren hoppas självklart att Ljungan fortsätter att bjuda på flygturer i den blåvita tröjan.

När det gäller spelare som är på väg in så är trion FC Bosona-spelare Amir, Nima och Jasmin fortfarande aktuella och en dialog förs.

I och med att Mackan lämnade och Aleks kan vara på väg bort så är en prioritet för Götaholm att förstärka på målvaktssidan och klubben har en hel del krokar ute!

Götaholm hoppas även självklart att Patrik Iljin bestämmer sig för att skriva på för klubben, vilket skulle vara en kanonvärvning. Dessutom måste ju två Ilijn i klubben vara dubbel så roligt?

Götaholm kan även ha en riktigt klassvärvning på gång som gäller en av 6A:s bästa spelare! Den karamellen får dock bloggens läsare suga på ett tag. Bloggen lär dock återkomma om detta efter nyår!

Götaholm drar igång sin försäsong lördagen den 14 januari klockan 12.00!

Då är det bara full fart framåt som gäller!

-------------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller Croatia och hur framtiden ser ut där har Götaholmaren försökt att nå huvudtränaren Dragan Prorokovic för en kommentar men har än så länge inte fått något svar.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Varken Öjersjö eller Björndammen blev bäst i stan när Sävedalens inomhusturnering Best in Town avgjordes i helgen. Inte oväntat var det de två division 2-lagen Sävendalen och Jonsered som gjorde upp om segern. Hemmalaget Sävedalen drog det längsta strået och vann!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren har fått tag i det senaste när det gäller nyförvärv hos Gårda BK genom deras tränare Staffan Lindblom och det ser riktigt bra ut!

En kvartett från Qviding är klar: Martin Jacobson, Josef La Carrubba, Viktor Rydberg och Kristofer Bratt. Götaholmaren har ingen större koll (ännu) förutom att det är unga killar och att La Carrubba gjorde Gårdas båda mål i en träningsmatch mot Säve.

Dessutom är det äntligen klart att Croatias Alexander Nylin är klar för klubben. Ett riktigt vasst nyförvärv då han tillhörde en av 6A:s absoluta toppspelare förra säsongen.

Det verkar även som Öjersjös Sean Mian är klar för Gårda. Tror dock inte han spelade så mycket för ÖIF under hösten.

När det gäller coola namn så fortsätter Gårda på den inslagna vägen, eller vad sägs om nyförvärvet från Pushers: Pierre Kazeroony! 

När det gäller förluster så är det bara rykten om Omid Larizadeh (som tränat med Västkusten tror jag) men inget är klart där!

På målvaktssidan finns just nu två målvakter i truppen, Richard Chang-Hunter och Roberto Cattaneo.

Gårda ser riktigt starka ut inför 2012!

---------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren har även fått tag i Anthon Eriksson som är lagledare i nygamla 6A-laget Bokedalen för ett litet snack!

Eriksson säger så här om läget:

Nya tränaren Jens Ottosson är rätt oprövad, då han tar över sitt första seniorlag efter några år med ungdomsfotboll i Qviding. Han har hittills gjort stora intryck med inspirerade träningar och vi har träningsnärvaro i november och december på ca 15-18 pers. I femman kanske runt 8 st under hela året. Vi kommer definitivt vara ett starkare lag i år med en tydlig ledarstab och några nya spelare. Robin Rosén från Olskroken provtränar med oss, två gamla stötar är även tillbaka Sebastian Klamas och Olle Hallquist. Dessutom har vi tre Sävedalenjuniorer som är klara: August Lindberg, Daniel Ahlberg och Adam Karlsson. De två sista anslöt redan i höstas.

Fler nyförvärv är på ingång, och 2012 är BIF ett lag för toppen, absolut. Hoppas vi kan kriga tillsammans med er om topplaceringar.

Spelarförluster är inte många ännu men vi förlorade väldigt många tongivande spelare under fjolåret, bland annat under hösten då folk flyttade, åkte på tunga skador och hoppade av m.m.

Det är en annan harmoni i föreningen och kommande säsong ser vi fram mot med tillförsikt!

Götaholmaren tackar Anthon för denna information!

------------------------------------------------------------------------------------

Olskrokens nya tränare Daniel Johnsson meddelar bloggen att Kroken har en del namn på gång men vill inte gå ut med dessa ännu. Han lovar dock att återkomma så fort det är helt klart!

------------------------------------------------------------------------------------

#6


Kommentarer
Postat av: Gilla

(Y)

2011-12-14 @ 15:26:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0