Boom goes the dynamite!

Nu har lite fler resultat trillat in från helgens träningsmatcher där 6A-lag varit inblandade:



Alltså en riktig storseger för Bokedalen (som kvalade sig upp till femman från 6A förra säsongen) mot Partillegrannarna Björndammen (som numera spelar i 6A).

Så mycket mer information än just reslutatet finns inte att hitta just nu. Det återstår att se om det är Bokedalen som rustat riktigt bra för spel i femman eller om det bara var Björndammen som hade en dålig dag...



Gårda BK förlorade alltså sin första träningsmatch mot Säve SK (som vann 7D förra säsongen och spelar i 6D denna säsongen). Tyvärr finns det inte heller så mycket information om denna matchen förutom just reslutatet.

----------------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller Olskrokens vinst över Mölndal med 2-1 går följande att utläsa från Krokens hemsida:

Mölndal stod för passningsspelet och Kroken kontrade. Ralph Mohlin spelade fram Lars Fridén till 1-0 målet och gjorde själv 2-0. Mölndals reducering kom efter slarv hos Olskrokens försvar. Matchen spelades på en halvisig Överåsvall.

Enligt vissa indikationer i Krokens gästbok spelade just Fridén och Mohlin på topp då skyttekungen Söder saknades. Annars figurerar båda på mittfältet. Just Mohlin anslöt till Kroken i slutet av 2010 och har ett förflutet i Majornas Milan - Sandarna. En liten fotnot om Lars Fridén är att han har en friidrottskarriär bakom sig och har gjort 10.98 på 100 meter.

När det diskuterades om någon fick gula kort i gästboken dök detta inlägg upp:

"Ja bengtson fick smaka ostskivan som Rasta skulle sagt."

Där ser man, trevligt att ha läsare hos Olskroken ;-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Då är nästan alla 6A-lagen igång och så här har det allstå sett ut hittills:

5/2 Västkustens BK - Hälsö BK 2-3
11/2 Croatia Göteborg - Hovås Billdal 0-1
12/2 Bergsjö IF - Götaholm BK 4-2
12/2 FC Bosona - IK Hålta 2-2
13/2 Lekstorp - Nödinge 4-1
13/2 Bokedalen - Björndammen 8-1
13/2 Olskroken - Mölndal 2-1
13/2 Säve SK - Gårda BK 3-0

Öjersjö och Marieholm skulle ha spelat i helgen (dock inte mot varandra) men dessa matcher blev inställda. Enligt Elisedals hemsida har laget sin första träningsmatch den 5:e mars mot Masthugget. Det verkar dock som detta krockar med Masthuggets match i Västra Cupen mot Utsikten. Det lutar istället åt att Elisedals första träningsmatch blir mot Lokomotiv den 14:e mars. United Africa FC är som vanligt väldigt lågt under radarn och verkar varken träna eller ha några träningsmatcher. Får verkligen hoppas att UAFC kommer till spel då det annars skulle betyda att 6A för tredje året i rad har ett lag som drar sig ur.

Det ska inte dras för stora växlar av resultaten i dessa första träningsmatcher. En hel del jämna matcher på isiga planer och säkert väldigt många byten för att testa spelare. Det är väl egentligen bara Lekstorp som överraskar positivt med en fin 4-1 seger och självklart går det inte att blunda för Björndammens tokförlust...

Keep keeping on!

#6  




Kommentarer
Postat av: Victor Evins KIF

Hej



Har du lagt märke till Diseröd SK? Deras spelare är endast 15 år gamla och ska spela i division 7D. Spännande att se hur det går för dem.

2011-02-14 @ 21:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0