Lee Baxter!

Dagens Götaholmare kastar sig direkt in i hetluften och kollar in hur läget är hos seriekonkurrenterna Öjersjö IF. Vi tog oss helt enkelt ett snack med deras tränare Johan Andersson.

Laget hade upptaksmöte med påföljande träning i lördags och så här ser det ut inför uppstarten:

Johan Andersson kommer att två assistenter till sitt förfågande under säsongen, Christopher Bishop och Otis Angus. Bishop spelade med Öjersjö i början av förra säsongen men skadade knäet och är nu alltså hjälptränare istället. Om Angus säger Andersson följande:

"Otis är en rak och ärlig engelsman som alltid förväntar sig hundra procentig inställning i alla lägen."

Som Götaholmaren tidigare har rapporterat om var Johan Dermark och Niklas Jensen på väg till Partille och det är nu klart med de övergångarna. Enligt Götaholmarens beräkningar stod Dermark för 2 mål och 1 gult kort förra säsongen och Jensen gick mållös men svarade för 3 gula och 1 rött kort.

När det gäller nya killar är det en del på väg in och just nu är en iallafall helt klar. Christian Sellberg heter han och är en 23-årig målvakt.
 
Sellberg ser förbannat lugn ut.

Enligt Öjersjös hemsida har Sellberg ett förflutet i Qviding där han spelat i juniorlaget och han var även andramålvakt i a-laget när de spelade i Superettan. Vidare går det att läsa på hemsidan att:

"Sellberg är en härlig filur som inte drar sig för att göra väsen av sig. Hans styrka är helt klart att snacka och detta kan komma väl till pass i Öjersjö IF. Lägg där till att han är en hård, brutal och reflexsnabb målvakt och han kan bli en viktig pusselbit år 2011."

Sellberg delar även arbetsgivare med Götaholms danska dynamit Victor Thomassen dock vid ICA i Munkebäck...

Tränare Andersson avslutar med att säga att:

"Känslan är att vi kommer att ha en stabilare och mer harmoniskt lag i år. Det enda som stör är lite skador på startspelare som man inte vet riktigt hur allvarliga dom är. För övrigt tror jag att det kommer bli en otroligt jämn serie där alla kan slå alla. Ser inga riktigt klara favoriter ännu så länge. Ska bli en väldigt spännande försäsong och säsong."

Vi på Götaholmaren tackar självklart för visat intresse från Johan och önskar ÖIF lycka till!

Ja, det ska bli spännande att se om Öjersjö kan hitta harmonin. Om det gör det kan de bli riktigt farliga, redan förra året var de en av seriens roligaste och mest spelande lag i sina bästa stunder. Sedan att dessa stunder inte inföll tillräckligt ofta är en helt annan sak ;-) och något som Johan Andersson kanske kan ändra på...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Under veckan hoppas vi på att ta en lite närmare titt på Croatia och hur läget är där...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lekstorps IF har fått lyckoönskningar inför säsongen från ingen mindre än Stuart Baxter! Detta hände då LIF:s tränare Ingemar Holm var på en tränarkurs i Skövde.

Götaholmaren är imponerad men kan inte hjälpa att tycka att det hade varit ännu roligare om Stuarts son Lee hade önskat Lekstorp lycka till ;-)

Nu kan man fråga sig varför vi på Götaholmaren tycker detta? Svaret finns 3:29 in på detta YouTube-klipp!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

När det gäller det väldigt svårtscoutade Marieholm har vi här på Götaholmaren iallafall (via Fiskebäcksbloggen) sett att klubben har tappat backen Magnus Johansson. Johansson blir nu klubbkamrat med ingen mindre än Daniel Wedberg efter som han lämnar Marieholm för just SG-97.

--------------------------------------------------------------------------------------------------


I brist på annat har Götaholmaren kollat när de övriga 6A-lagen börjar sina träningsmatcher och vilka de möter:

Björndammen - Hittade inget info.
Croatia - Hovås/Billdal (12/2)
Elisedal - Masthugget (5/3)
FC Bosona - Grimmered (10/3)
Gårda - Hittade inget info.
Götaholm - Bergsjö IF (12/2)
Lekstorp - Nödinge (13/2)
Marieholm - Hittade inget info.
Olskroken - Mölndal (13/2)
United Africa FC - Hittade inget info.
Västkusten - Hälsö BK (5/2)
Öjersjö - BK Wobbler (10/2)

Snart drar det alltså ihop sig...
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Imorgon är det ny Götaholmsträning...

#6


Kommentarer
Postat av: T

Senaste skvallret, det är en liten släktfejd på gång mellan Croatias tränare Dragan och Hovås/Billdals tränare Sippan, de två herrarna är nämligen kusiner och började sin karriär tillsammans i Marieholm och senare även i just GÖTAHOLM. Det är mycket som står på spel för Croatia i årets första träningsmatch, bland annat äran och vem som skall få pika vem under släktmiddagen! Förra året slutade matchen 2-2 och de två fick dela på poängen... Välkomna till Bergsjövallen den 12/2 kl 13:30!

2011-01-20 @ 22:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0