Falskt alarm

Två säsonger i rad har lag dragit sig ur 6A och i går under Götaholms träning gick rykten om att Lekstorp (av alla lag) inte skulle komma till spel i 6A säsongen 2011. Detta lät självklart väldigt märkligt då klubben verkar må bra med mycket folk på träningar, nya tränare och dessutom bra resultat i träningsmatcherna.

Det surrades om att detta rykte kom från förbundshåll med även från någons jobbarkompis son som brukade spela i Lekstorp eller något liknande. Kanske inte den bästa källan för information.

I dag var dock saken uppklarad och Lekstorp kommer att spela fotboll i 6A och säkert göra det bra också. Det handlade nog mest om ett missförstånd eller gammal information. Götaholmaren gissar att detta rykte härstammar från perioden mellan 2010-säsongens slut och lite innan jul då a-lagsverksamheten låg nere i Lekstorp och det såg ganska mörkt ut...

------------------------------------------------------------------------------------------ 

Gårdagens Götaholmsträning lockade 19 gubbar och alla målvakter var där! Mackan hade troligtvis luskat reda på att det var korv med bröd efter träningen. Skadefronten ser lite ljusare ut just nu. Filip (som missade både Kortedalamatchen och Vrångömatchen) är tillbaka i träning. Även Ljungan körde på, dock med ett nyinköpt axelskydd. Mange kommer att befinna sig i Göteborg ett tag på praktik och kommer att träna och kanske spela en och annan match under den tiden. Den enda som saknades på grund av skada var Johan "Mexico" Torsholm som skadade sig i matchen mot Björndammen.

Vi väntar även på att Robin Larsen ska dyka upp efter sitt Vasaloppsäventyr.

Träningen var ganska lugn men innehöll faktiskt inget spel! Istället blev det lite passningsövningar, skott och inläggsövningar och ett längre konditionspass. Under konditionspasset överraskade faktiskt två meter dansk men han höll inte hela vägen, troligtvis på grund av den double Whopper han tryckte i sig innan träning.

------------------------------------------------------------------------------------------


Björndammen föll tungt mot tippade topplaget i 6C-laget Masthugget. Enligt Huggets hemsida var det stundtals vackert spel från deras sida men även bra försvarsspel och Björndammen skapade knappt några riktigt farliga chanser.



Gårda slog nyblivna division 6B-laget BK S:t Jakob (som vann 7B 2010) med 3-1 efter att ha gjort två mål första kvarten. Götaholmaren fick sig faktiskt en pratstund med Gårdas Alberto "Abbe" Donoso Pizarro (som faktiskt har ett förflutet i Götaholm) i dag. Gårda kan ha något stort på gång och det är mycket folk på träningarna och hård kamp om platserna. Även en hel del nya gubbar.

------------------------------------------------------------------------------------------

FC Bosona spelar i kväll (start 20.00) mot Utbynäs. Matchen skulle ha spelats i helgen med Utbynäs hade problem att få ihop folk. Förhoppningsvis gick det bättre i dag. Utbynäs är ju även Götaholms motståndare till helgen. Götaholmaren hoppas verkligen att det inte blir problem med den matchen...

Kortedalas hemsida har inte varit uppdaterad mycket under försäsongen men nu har det hänt lite och resultat från deras träningsmatcher har dykt upp. Märkligt nog saknas resultatet från matchen mot Götaholm, trots att matchen mot IFK:s u-lag (som spelades ett par dagar efter) finns med. Märkligt ;-)

Lekstorp
beger sig på träningsläger till helgen och resan går till Tånga Hed i Vårgårda med bland annat match mot Annelunds U-lag. Annelunds a-lag spelar i division 3.

United Africa måste köra intensiva och hårda pass då de (enligt sin hemsida) börjar träna 17.00 på torsdag på Kviberg 1. Det blir ett snabbt pass eftersom Götaholm går på 17.30...

#6

Kommentarer
Postat av: Larsen

Alltid trevligt att känna sig saknad på gränsen till jagad. Groggen ringer mig vart jag än befinner mig om det så är i franska alperna eller i vasaloppsspåret! KOmmer och kollar på matchen på lördag och premiär tränar den 29/3

2011-03-25 @ 15:48:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0