Morgondagens match

I morgon drar den femte omgången i gång av division 6A med matchen United Africa FC - Lekstorps IF.

LIF
återfinns på en åttonde plats inför matchen och har en vinst, en förlust och två oavgjorda matcher. Ett av seriens stora överraskningslag så här långt, United Africa FC, har tagit full pott (nio poäng) på sina tre första matcher. UAFC har imponerat särskilt mycket med sin defensiv då man hållt nollan i två av sina matcher och bara släppt in två mål totalt. Detta mycket tack vare sin mycket duktiga målvakt Solomon Kunle Akotun.

Lekstorp har blandad och gett än så länge och många hade nog gissat att LIF skulle vara med lite högre upp. Särskilt efter en mycket bra försäsong. I senaste matchen var man inte alls med i början och Marieholm kunde gå upp till 3-0 i halvtid. LIF lär vara med direkt från början i morgon. Lekstorp har inte släppt sin trupp ännu och det är fortfarande frågetecken på duktige Marcus Pätsi som varit skadad.

Götaholmaren fick ju äntligen se United Africa "in action" i lördags då man besegrade Öjersjö med 1-0.

TIPS: Götaholmaren har ju inte sett LIF ännu denna säsong men ska man se till resultaten så får UAFC gälla som favoriter i denna match. Götaholmaren har dock inget emot om LIF skulle vinna matchen ;-)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Götaholm hade träning i går...på gräsplan nummer 8Kviberg. En plan som får Gamlestadsvallens gräsmatta att se ut som en golfgreen. Vet dock inte om det värsta var att den var hårt eller ojämn? Med tanke på omständigheterna blev det en hyfsad träning med ca 17 spelare.

Roligaste var väl när Ljungan skulle ta ner en boll och fick den på ett känsligt ställe. Grannarna på planen jämte var United Africa (som körde ganska mycket fys) och grannarna bakom oss var Grunden BOIS. Så kan det vara en måndag på Kviberg...

-------------------------------------------------------------------------------------------- 

Ett gammalt Silly Season-rykte från försäsongen har blommat upp igen. Alexander Petrovski lämnade inför denna säsongen Utbynäs för att spela med Utsiktens BK men nu ryktas det att han är på väg att lämna. Några av de klubbar som det talats om är Ahlafors IF (div 3), en comeback i Utbynäs, men även Götaholm. Den som lever får se...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Nu blir det lite Barca-Real...

#6    
     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0