Senaste!

Götaholm hade en bra träning igår och det dök upp lite nytt folk. Fyra killar som pluggar i Göteborg och som var sugna på att lira boll. Mest meriterad var Filip Barath som spelat för Göteborgs Studenters IF senaste säsongen. Laget hamnade sexa i 5A. Han var även den som imponerade mest under träningen, kanske för att han har det gamla småländska storlaget Östers IF som moderklubb? De övriga, Henning (spelade anfallare), Robin (mittfält/anfall) och Johan (målvakt) gjorde även de en stabil och intressant träning. Det var även en till ny kille som spelat i FC Bosonas juniorlag, men Götaholmaren kommer inte ihåg namnet.

Patrik Iljin, Thomas Celec och Amir Hadzic kör vidare och vi får se om det närmar sig några övergångar nu när frimånaden drog igång idag.

Götaholm kan dock tappa en av sina bästa spelare under säsongen. Martin "Ljungan" Ljungdahl tränar nämligen med divison 4-laget Lunden ÖBK. Självklart hoppas Götaholmaren att Ljungan stannar kvar men man kan självklart inte klandra en spelare om han vill testa högre upp. I så fall är det bara att önska Ljungan lycka till!

Ljungan har dock lovat att komma på Götaholms avslutning nästa lördag 26/11 och han har möjligen med sig en hemlig gäst! Kan det vara överstegsfintens okrönte mästare?

Roligast under gårdagens träning var när Abdi (efter att ha missat sitt femtielfte friläge) skyllde på dimman :-)

---------------------------------------------------------------------------

Lekstorp har gjort klart med två nya spelare, Jesper Ljungberg och Jonathan Ljungberg (båda födda 1991). Båda var med och spelade för LIF i Stures Cup. Båda har även ett förfluten i LIF men testade en sväng i Floda men nu är de alltså tillbaka och gör redan en bra trupp ännu bredare.

Ljungberg x2

---------------------------------------------------------------------------

Det senaste i UAFC-soppan är att SvFF nu har slagit fast att Bosco Godson (som spelade tre matcher för UAFC under hösten) tillhör Sandarna!

Nu är det upp till GFF att ta ett beslut och de har möte ikväll då detta ska diskuteras...

---------------------------------------------------------------------------

#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0