ALL-STAR RÖSTNING!

Nu är det äntligen dags! Götaholmaren tänker låta sina läsare rösta fram 6A:s ALL-STAR TEAM!

Vi tänker alltid offensivt här på Götaholmaren så det får bli en 3-4-3 uppställning.

Innan ni sätter igång och röstar tänkte Götaholmaren bara klargöra ett par saker:

-Även om Götaholmaren kanske har bäst koll i hela världen på 6A, så har vi inte koll på alla spelare!

-Just när det gäller backar är det svårt. Jag har hört runt så gott jag kan men det är säkert många som fattas.

-Vi har försökt att få med lite spelare från varje lag även om kanske varje spelare i ett lags backlinje är bättre än ett annat lags bästa gubbe.

-Positioner är svårt. Vissa spelare har spelat på många positioner. Ska offensiva yttermittfältare räknas som anfallare? Är spelaren en offensiv mittfältare eller en släpande anfallare?

-Vissa lag har till exempel ingen målvakt med eftersom de inte haft någon konstant målvakt under året.

-Vissa lag har Götaholmaren sämre koll på, till exempel United Africa. De ska självklart ha med ett par försvarare men Götaholmaren har tyvärr dåligt info från deras matcher och det känns fel att bara slänga med några namn...

-Vissa duktiga spelare är inte med eftersom de spelat väldigt få matcher.

-Det finns en möjlighet att SKRIVA IN ETT EGET NAMN. Detta gör att man även kan rösta på spelare som Götaholmaren inte tagit med från början.

TILL SIST: Det verkar som det kommer att bli en ALL-STAR match mot ett lag ihopplockat från Fiskebäcks 6C-serie. Röstningen här kommer att ligga till grund för den uttagningen MEN Götaholmaren tar sig friheten att även välja spelare fritt oavsett hur många röster de fått. Ibland kan det till exempel vara kul att ha med lite unga och lovande spelare och inte bara gamla rävar...

SÅ KÖR IGÅNG:
 

Götaholm hade även sin sista "riktiga" träning för säsongen, även om laget kommer köra två dagar i veckan under november månad. Träningen var välbesökt. Jonas Edvardsson dök upp och Fjellman gjorde ännu en träning. Fjellman stod även för dagens roligaste kommentar. Innan träningen drog igång påminde Groggen spelarna om hur viktigt det är med fokus inför lördagsmatchen mot Lekstorp. Eftersom det är lagfest på kvällen är det lätt att fokus på matchen till exempel störs av detta. Groggen påminde även om att det stod en fjärdeplats på spel som motivation. Fjellman flikar då in:

Fan, gubbar! Det ska inte behövas någon extra motivation mot Lekstorp. Det är ett jävla röv-lag!

Götaholmaren väljer att publicera detta med risk att ge LIF extra tändvätska eftersom det var förbannat kul sagt! Sen kanske inte Götaholmaren riktigt håller med om att det är ett helt igenom röv-lag ;-).

Vi avslutar med att damma av en gammal klassiker från Tomtecupen! Ljungans "Awesome Super Indoor Freekick"


Imorgon kollar vi in den sista omgången inför helgens dramatik!

#6
 

Kommentarer
Postat av: Anynom

Alfred Lindberg från Lekstorp borde vara med han gör som han vill med backarna i denna serie!

2011-10-12 @ 23:49:05
Postat av: Götaholmaren

Då är det bara att skriva in hans namn när du röstar!

2011-10-13 @ 09:07:59
Postat av: Jörgen

Vill bara ta tillfället i akt och tacka för detta året på Götaholmare. Det har varit ett kul år att få ta del av dina/era åsikter och matchreferat. TACK! "and keep up the good work""

2011-10-13 @ 13:18:39
Postat av: Robin Granqvist

Tänkte att det var lika bra att tacka för ett fantastiskt arbete och engagemang med bloggen innan matchen, man vet ju aldrig vilket humör man e på efteråt;) Bloggen gör det möjligt att hänga med i alla lagen genom att endast använda en sida det är bra skrivet och trots att du är färgad så skriver du väldigt neutralt =) Ses om ett par timmar!



Ps: Vår "efter sista matchen" öl ska smaka bäst... ds

2011-10-15 @ 08:19:27
Postat av: Götaholmaren

Tack för berömmet Jörgen och Robin. Kul att det uppskattas. Det känns som det blivit lite mer drag och snack runt 6A, vilket gör det roligare för alla lag!

2011-10-15 @ 08:56:42
Postat av: oogag

were are the champions? Rasta

2011-10-16 @ 11:07:27
Postat av: Betim B

Tack Götaholmaren/Rhasta/Ganjaman..

För en fet blogg. Har mina rutiner i vilka sidor jag besöker på nätet. Detta är definitivt med där. Skoj att någon dedikerat sig till ett fint syfte.. Lycka till Framöver.

2011-10-20 @ 21:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0