Inför dagens match!

Igår vann topplagen, Lekstorps slog Västkusten hemma med 2-0 och United Africa lyckades besegra Björndammen borta med 4-2. Mer om dessa matcher senare idag. Först tar vi oss en titt på dagens 6A-match:
 
LÖRDAG 18/8
 
ÖJERSJÖ IF - CROATIA GÖTEBORG (13.00 Öjersjö IP)
 
Croatia gör sin första seriematch efter sommaren medan ÖIF har två matcher i benen (även om Romamatchen sist kommer att strykas). Croatia har dock spelat en träningsmatch (som Götaholmaren visste om men råkade glömma bort). Laget ställdes mot Säve i tisdags (14/8) och det blev förlust med 2-3 (0-3). Enligt rapporterna så var det en trevlig match där Säve hade den första halvleken men där Croatia kom tillbaka i den andra.
 
ÖIF har ju börjat hösten bra med en vinst i derbyt mot BBK och sedan 4-4 mot FC Roma. Mikael Nilsson har kommit igång med målskyttet, tre mål på dessa två matcher. Romamålen kommer ju inte att räknas men det är bra för självförtroendet om inte annat.
 
Croatia har ju ett tungt tapp i Alexander Nylin, som tränar med Rannebergen för tillfället. Det har ju ryktats om nyförvärv men Götaholmaren har tyvärr inga uppgifter om det kommer att dyka upp några nyförvärv i dagens match.
 
Inga avstängningar.
 
TIPS: Tveksamt på formen på Croatia efter sommaren, ÖIF känns som de kommit igång bra. ÖIF-seger!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
 
#6
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0