Ännu ett nyförvärv & senaste från Öjersjö!

Precis innan frimånadens slut gjorde Götaholm klart med sitt sjätte nyförvärv. Idag skrev Atbin Vali på för klubben.
 
Atbin har tränat med Götaholm under hela frimånaden och har alltså bestämt sig för att lämna Bergums IF för spel med Götaholm i 6A.
 
21-åringen har Bergsjö IF som moderklubb och sedan blev det en sväng i IFK Göteborg innan han till slut hamnade i Bergums IF. Där hade han bland annat Götaholms nya tränare Silvian "Siki" Kovacevski som tränare i juniorlaget.
 
Atbin kan spela både ytterback och längre upp i banan och han kommer att höja konkurrensen om platserna i startelvan.
 
Götaholmaren välkomnar självklart Atbin till Götaholm!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nyförvärven fortsätter också att trilla in för storsatsande Öjersjö IF. När det gäller spelare så är det klart med ännu en före-detta Bokedalenspelare nämligen Erik Westermark. Mittfältaren avgjorde ju bland annat 6A:s All Star-match med en stänkare i krysset! Götaholmaren snubblade även över en rolig grej angående Westermark och Bokedalens sista framträdande, i inomhusturneringen Best in Town:
Skön sågning av den egna klubben!
 
Öjersjö har även äntligen löst tränarfrågan och det verkar bli en delad tränarroll. Daniel Apell kommer att fungera som spelande tränare och kommer att dela ansvaret med ett nytt ansikte, nämligen Andreas Magnusson. 37-årige Magnusson har spelat tillsammans med Apell i Lidköpings IF i division 4 men har de senaste åren enbart satsat på tränarkarriären och har bland annat gått flera tränarutbildningar. De två senaste klubbarna som Magnusson har tränat har enligt uppgifter vunnit sina serier. Det återstår att se om han kan fortsätta den trenden i ÖIF?
 
Niklas Strindeborn kommer enligt uppgifter att agera ledare men även go gubbe! Det sista ska inte underskattas och det lär nog inte vara några större problem med den biten...
 
ÖIF 2013 kommer att bli spännande att följa!
 
--------------------------------------------------------------------------------------------
 
Croatia fortsätter sin julkalender och nyförvärven fortsätter att trilla in. Ännu en FC Bosona-spelare ansluter till Croatia, nämligen Biniam Haile (född 1989). Haile är en snabb vänsterfotad ytterback som även har meriter från Partille IF. Götaholmaren har dock hört vissa rykten om att Haile möjligen inte kommer att befinna sig i Göteborg under delar av 2013.
 
Det bekräftas också på hemsidan att ännu en hemvändare är klar. Försvararen Martin Stojanovski återvänder från Utbynäs tillbaka till Croatia.
 
Även Croatia årsmodell 2013 kommer bli intressanta att följa...
 
--------------------------------------------------------------------------------------------
 
#6 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0