Silly Season!

Detta är det senaste gällande Götaholms möjliga nyförvärv:

Mr X

Anfallare/mittfältare som spelade i 6A under förra säsongen men fick delar av den förstörd av skador. Skulle tillföra massor med sin rutin och arbetskapacitet. Utan tvekan en klasspelare. En diskussion mellan Götaholm och spelaren finns.

Dras med en skada som gör sig påmind och detta kanske medför att han inte spelar alls 2012. Bengan pratade med honom för någon vecka sedan och han var positivt inställd och glad över intresset från klubben.

Känslan är väl att om han spelar fotboll 2012 så blir det mycket möjligt med Götaholm.

Chans: Svårt att säga, men kanske 50/50.

Mr Y

Även detta en mycket duktig 6A-spelare som också återfinns i det offensivare delarna av planen. Både målskytt och passningsläggare. Hörde av sig till klubben för ett tag sedan, men sen dess har det varit tyst.

Tyvärr kan nog Götaholm glömma denna spelare. Han lär med största sannolikhet stanna kvar i sin nuvarande klubb.

Chans: 1/99.

Mr Z

En spelare som blivit lite till åren men som har väldigt fina meriter med bland annat allsvenska matcher för ett av Göteborgslagen även om större delen av matcherna för den klubben spelades i Superettan. Var även lagkapten där och har även några U21-landskamper på sitt samvete. Har även vunnit Gothia Cup där han blev utsedd till turneringens bästa spelare. Varvade ner till division 4 för några år men spelade inte förra året men är nu sugen på att köra igång igen.

Är försvarare men skulle säkert kunna användas överallt på planen.

Tyvärr kommer detta inte att hända. Götaholmaren pratade med spelaren idag och tyvärr så kommer han inte att hinna med en satsning i Götaholm. Även om han var sugen på att dra på sig fotbollsskorna igen...

Spelaren det handlade om var ingen mindre än Västra Frölundas gamle kapten Anildo "Nidde" Spencer som senast spelade i Kållered.

Självklart hade detta varit en kanonvärvning till Götaholm men det kanske mest var ett önsketänkande men helt klart värt ett försök.

Chans: 0/100.

----------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren kan dock ha några andra gamla rävar på gång.

Under min tid som collegespelare i Chicago var det en hel del svenskar i laget och en av dem bor numera Göteborg.

Andreas Olofsson var på den tiden en riktigt lurig anfallare som även kunde användas på andra positioner. Han är ursprungligen från den skånska metropolen Tomelilla, där han även spelade fotboll i division 3 (om inte minnet sviker).

Tror att han testade i Landvetter för några år sedan men har mest spelat Korpen på sistone. Götaholmaren har dock försökt övertala Andreas att hans snurrfinter, tunnlar och skott i krysset är ett slöseri i Korpen och nu har den glade skåningen iallafall lovat att fundera på att dyka upp och känna på en träning med Götaholm.

Vi får väl se vad detta leder till...

-----------------------------------------------------------------------------------------

Bokedalens nya tränare Jens Ottosson meddelade Götaholmaren att klubben har klart med ännu en träningsmatch.

Den 26/2 möter Bokedalen division 7-laget Sandlyckan.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Götaholmaren har äntligen fått en rapport från Öjersjö och det verkar som klubben mår bra för tillfället.

Ingen ny tränare är dock klar ännu men det verkar som flera kandidater är inblandade. Bland annat har en tränare med förflutet i FTU var och hållt i några träningar.

Målvaktsidan var ju ett stort problem för ÖIF förra säsongen men nu verkar den biten var löst. En helt ny målvakt och två ny-gamla har dykt upp så klubben har plötsligt tre målvakter!

Det har även varit en hel del nya ansikten, några spelare från FTU och även några med förflutet i Lunden.

minussidan verkar det dock som den nyttige mittfältaren Jimmy Åsell verkar fundera på att inte spela men inget är väl helt klart där.

Götaholmaren får återkomma när det nya tränarnamnet dyker upp eller när de nya spelarna verkligen är klara för klubben.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Croatia gick ju ut på sin hemsida för ett tag sedan med att Götaholms anfallare Abdi Bashir var klar för klubben.

Nu verkar det dock som detta inte var helt sant. Den elektroniska övergången dök dock upp hos Götaholm efter frimånadens slut och klubben har ännu inte godkänt övergången...

Vi får väl se vad som händer med detta...

-----------------------------------------------------------------------------------------

Imorgon kör Götaholm vidare och då är Bengan tillbaka, vi får väl se vad han har att bjuda på...

#6


Kommentarer
Postat av: T

Rättelse, Croatia gick ut med att Abdi hade skrivit på, aldrig att han var klar för klubben. Läs om, läs rätt.....

2012-01-16 @ 22:31:14
Postat av: Gotaholmaren

Skriver man så här på sin hemsida:



Dagens nyförvärv heter Abdi Bashir och kommer från Götaholm BK. Abdi är en kvick, målfarlig forward som gjorde 11 mål för Götaholm förra säsongen. Vi hälsar honom välkommen till Croatia!



...så tolkar jag det som spelaren är klar för klubben. Man kan väl omöjligtvis vara ett nyförvärv om spelarens förra klubb inte släppt spelaren?



Tror väl inte att Inter presenterar Carlos Tevez som ett nyförvärv innan Manchester City släppt honom och klubbarna kommit överens?



Skriv om, skriv rätt...

2012-01-17 @ 09:15:17
Postat av: T

Du får tolka det som du vill. Om spelaren har skrivit på är det ett nyförvärv eftersom han inte verkar vilja vara kvar i sin gamla klubb... om carlos tevez har skrivit på för inter är det väl självklart att han är ett nyförvärv då han uppenbart inte vill vara kvar i city? Annars skriver man väl inte på? Finns inte så mycket mer att diskutera.

2012-01-17 @ 14:20:13
Postat av: E

1-0 till Götaholmaren

2012-01-17 @ 17:42:04
Postat av: news

http://unitedaficafc.blogspot.com/

2012-01-17 @ 19:02:20
Postat av: Götaholmaren

Fast för att någon ska betraktas som nyförvärv så bör väl spelaren vara KLAR för klubben. Då krävs väl BÅDE att han skrivit på för den nya klubben OCH att de båda klubbarna kommit överens.



Teves kommer aldrig presenteras som nyförvärv för en annan klubb om inte City och den nya klubben kommer överens, även om Tevez själv vill lämna...



Som sagt, inte så mycket att diskutera.



Hur som helst så kommer Abdi Bashir att spela för Götaholm nästa säsong, så han kan omöjligtvis vara ett nyförvärv för Croatia...

2012-01-18 @ 10:22:17
Postat av: AL

Ska man stoppa spelare som vill byta klubb på div.6 -nivå ?



Tänk om, tänk rätt !!

2012-01-27 @ 16:27:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0