Tomtecup

Hoppas att alla läsare har haft ett trevligt nyårsfirande!

Det händer ju inte så jättemycket just nu i 6A-lagen men Tomtecupen är ju iallafall i full gång.

Igår lyckades även Lekstorp 2 ta sig vidare till den andra gruppspelsfasen. Laget kom tvåa i sin grupp efter Rannebergen och stod bland annat för en riktig skräll när Semberija besegrades med 2-1!

Den andra gruppspelsfasen består av två femlagsgrupper där de två bästa går vidare till semifinal. Grupperma ser ut så här:

Grupp 1

Wisdomike FC
Lekstorp 2
Lundby 06
FC Bosona
Lärje/Angered

Grupp 2

Lekstorp 1
FK Kozara
Marieholm
IF Jedinstvo
Rannebergen 2

Hela fyra lag från 6A-klubbar vidare alltså, båda LIF-lagen, Marieholm och FC Bosona.

Grupp 1 spelar idag och enligt rapporter tog LIF 2 ännu en meriterande seger då man vann över gästerna från Nigeria Wisdomike FC med 1-0.

För er som missat så har Wisdomike haft lite problem med sina visum...

LIF 2 förlorade dock sin andra match (mot Lundby 06) med 3-1 men imponerade igen med att besegra 6A-vinnarna FC Bosona med 3-0! Sista matchen mot Lärje/Angered lär bli spännande! 

Grupp 2
spelas imon...

Följ Tomtecupen HÄR.
--------------------------------------------------------------------------------------

Annars är det som sagt ganska lugnt bland 6A-lagen, de flesta drar igång i mitten av månaden och sedan börjar ju alla träningsmatcher!

Götaholm har ju som sagt tappad ett par tongivande spelare men har även förhoppningsvis ett par väldigt tongivande på väg in!

Götaholm drar igång sin försäsong den 14:e januari och är man sugen på att komma och prova så är det bara att höra av sig till Görgen (0708-135330).

Den givna förstamålvakten förra säsongen (Mackan) har ju lämnat och även två av de målfarligaste anfallarna (Abdi och Natti) så det lär bli hårda fighter om dessa platser både från nuvarande och förhoppningsvis nya spelare...

--------------------------------------------------------------------------------------

#6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0