6A - Vårsäsongen 2012

En väldigt händelserik vårsäsong är slut och hösten kommer med säkerhet att bli minst lika spännande! Götaholmaren sammarfattar våren!
 
Hypade från Ystad till Haparanda, på mer eller mindre seriösa bloggar, bland gubbar och tanter, inför 6A-säsongen 2012. Ni kan grejen, storvinster under försäsongen och final i Östra Cupen och så vidare.
 
När säsongen väl drog igång visade Gråbos stolthet att det inte bara var snack. Fem raka segrar, massa mål framåt och bombsäkert defensivt. Många trodde kanske att LIF skulle springa iväg med serien redan från start.
 
Dock blev det lite grus i det gröna maskineriet. Efter fem raka vinster blev det tre oavgjorda, en vinst och även en förlust (0-2 mot Gårda BK) på de fem följande matcherna. Möjligen blir ju 0-0 matchen mot ÖIF till en vinst. LIF var fortfarande med i toppen men både United Africa och Marieholm håll jämnt tempo.
 
Exakt vad dippen berodde på är svårt att säga. Det blev en hel del turbulens efter den avbrutna matchen mot FC Roma som kanske påverkade. Dessutom fick LIF som alla andra lag hantera skador, avstängningar och bortresta spelare.
 
LIF avslutade dock våren med två 1-0 vinster. Först mot Götaholm och sedan i toppmötet mot United Africa. Laget leder nu serien i halvtid även om UAFC har en match mindre spelad och kan via en vinst kliva om.
 
Det som imponerar mest med LIF är utan tvekan deras defensiv. 6 insläppta mål på 12 matcher är fruktansvärt imponerade. Emil Syrén har hållt nollan i sju matcher (då räknas inte 3-0 mot FC Roma). Självklart ger en sådan stabil defensiv en trygghet ute på planen och även om motståndarna har mycket bollinnehav så vet LIF-spelarna att det ska mycket till om de ska släppa in mål.
 
Det ska inte heller glömmas att LIF även gjort tredje mest mål framåt (31). Dock har väl laget saknat en riktig stormålskytt. Mittfältaren Marcus Johansson och den rutinerade anfallaren Niclas Eliasson har båda gjort 5 mål var. Möjligen kan hemvändaren Niklas Drott bidra med en hel del mål till hösten?
 
HÖSTTIPS: Inget snack om att LIF kommer återfinnas i toppen när serien är slutspelad. Om det blir som etta återstår dock att se. Den breda truppen hjälper alltid när serien går mot sitt slut och LIF brukar vara bra på hösten.
 
Att Marieholm kan ösa in mål framåt är vida känt och det var väl ingen som tvivlade på att det även skulle vara så denna säsong. Tvivlet låg som vanligt i om laget kunde lösa det defensiva och hitta jämnheten i resultaten, något som saknades förra säsongen. Då kunde kanonmatcher blandas med tveksamma insatser.
 
Nye tränaren Tigijani Sana verkar dock ha löst detta problem bra. Bästa laget framåt med imponerande 45 mål men lika imponerande är att laget bara släppt in 18 bollar. Bara UAFC och LIF är bättre. Detta trots att det ännu en gång är problem med målvaktsposten.
 
Våren började lite trevande även om det blev premiärvinst mot United Africa. Förluster mot LIF och Olskroken gjorde Marieholm till ett mittenlag i inledningen. De fem sista matcherna blev det dock fyra vinster och en liten revansch mot LIF (2-2). Detta gjorde att laget parkerar på en andraplats inför sommaruppehållet.
 
Trots en tidig skada på Fidan Hyseni har det alltså blivit en massa mål framåt. Som vanligt är det kaptenen Toni Ceesay som står för de flesta (12) men även Jimmy-Cannon Nwadinkpa (9) och nye Leandro Pinto (6) har bidragit.
 
HÖSTTIPS: Kan MBoIK hålla tempo med LIF och UAFC? Kan bara Marieholm behålla sitt fokus kan det bli en rolig höst.
 
Inför säsongen kändes inte UAFC så heta, inte många träningsmatcher och ofta mot lite sämre motstånd. Dessutom lämnade några av de tongivande spelarna. Känslan var att UAFC årgång 2012 var lite svagare än årgång 2011. Den känslan skulle dock visa sig vara tämligen felaktig.
 
Visst inleddes och avslutades våren med förluster (1-2 mot MBoIK och 0-1 mot LIF) men mellan dessa blev det 8 vinster och 1 oavgjord. Sannolikt det lag som haft störst bollinnehav av alla 6A-lagen och ofta var det detta som la grunden för de flesta vinsterna. Kombinationen av bra passningsspel och spelare som kan utmana och göra sin gubbe funkar väldigt bra i 6:an. Även väldigt jobbiga spelare att möta fysiskt.
 
Framåt har de en hel del spelare som gjort mål. Calvin Okafor ligger på fem mål och både nye Charles Chibuike och Gilbert Mensah har gjort sex mål.
 
UAFC har även för tillfället en match mindre spelad än LIF och MBoIK och kan alltså gå förbi dessa lag vid vinst.
 
HÖSTTIPS: Kommer fortsätta att vinna i höst och det kommer bli en riktig fight i toppen. UAFC börjar hösten mot Marieholm och avslutar mot Lekstorp!
 
6A verkar få vänja sig att nykomlingarna från 7A inte tänker bli några stryklag. Förra året var både FC Bosona och United Africa i toppen och iår har FC Roma imponerat. Det är alltid lika svårt att veta vart nykomlingarna står, särskilt då 7A känns väldigt spretig och ojämn. Att Roma skulle vara tekniskt duktiga var känt men hur de skulle stå upp mot de lite mer fysiska lagen i 6A visste ingen riktigt innan säsongen.
 
Det visade sig att Romas tekniska och snabba spelare skulle klara sig riktigt bra i 6A. Flera fina storvinster (7-3 mot VBK och 7-0 mot Bokedalen) och andra fina resultat (1-1 mot UAFC och 3-1 mot Croatia) följdes upp av lite förluster här och där. Det som funkade riktigt bra i 7:an funkade stundtals i 6:an men jämnheten för att tillhöra den absoluta toppen saknades. Dock har laget bra slagläge inför hösten och ligger bakom topptrion och smyger.
 
Romas offensiv och ofta tidiga höga press har vunnit många matcher och den som personifierar detta bäst är kanske deras unga snabba ytter Sanel Osmanovic (8 mål).
 
Tyvärr har det inte bara varit positivt för FC Roma. Matchen mot Lekstorp urartade på slutet med slagsmål och matchen fick avbrytas. Duktige Noah Widmark lämnade även laget i samband med detta. Förbundet gav sedan segern till LIF (som ledde med 3-2 när matchen bröts).
 
HÖSTTIPSRoma är i 6A för att stanna och kan mycket väl försvara sin fjärdeplats under hösten. Denna säsongen kommer det dock inte räcka hela vägen till den absoluta toppen.
 
Det har varit en väldigt turbulent vårsäsong för Croatia. Massa vändor under försäsongen med spelarflykt och rykten om nedläggning ena dagen och en massa nyförvärv den andra. När säsongen väl drog igång så började det med en förlust mot blivande strykgänget Bokedalen (deras enda vinst under våren). I den matchen hade Croatia knappt avbytare och tränaren Dragan Prorokovic spelade själv från start.
 
Känslan efter den matchen var att det skulle gå käpprätt åt varmare ställen för Croatia. På något vis löste dock klubben detta och laget började vinna. Även om det fortfarande var en väldigt tunn trupp så levererade de som spelade. Särskilt den offensiva dunder-duon Boris Lesic och Alexander Nylin. Det blev tre vinster mot Öjersjö, Gårda och Götaholm på fyra matcher och plötsligt var krislaget ett lag för övre halvan. Croatia tog även fina segrar mot Marieholm och Västkusten och spelade 1-1 mot Lekstorp i en jämn match på Gamlestadsvallen.
 
Precis när Croatia verkade ha hittat spelet kom en 1-9 förlust mot Olskroken! Exakt vad som hände där är fortfarande oklart. Visst saknades några tongivande spelare men inte tillräckligt många att förklara denna totala genomklappning. En liten svacka kom efter detta med förluster mot både Björndammen och FC Roma innan vårsäsongen avslutades med en vinst mot Bokedalen.
 
Den tunna truppen har väl gjort sig påmind under våren och resultaten har ofta speglat vilka spelare som dykt upp till match. När alla dock dyker upp så har Croatia ett riktigt bra lag. Förutom Nylin och Lesic finns det ju även klasspelare som Henok Berhane och Alan Amin. I slutet dök även Fitim Feka upp från nedlagda Kurdistan och hjälpte till med målskyttet.
 
HÖSTTIPS: Rykten om att fler gamla Kurdistanspelare är på gång men även rykten om att Alexander Nylin kanske inte spelar till hösten. För ojämna för att slåss i toppen men för bra för att rasa för långt ner.
 
 
2011 var Björndammen i högsta grad inblandad i streckstriden men redan under försäsongen 2012 märktes det att något var på gång. Det var inte bara nygamle Anton Linde (tillbaka efter en sväng i BK Häcken), som öste in mål, utan även ett stabilare spel överlag.
 
När väl serien började så blev det vinst direkt i derbyt mot Öjersjö. Inget skönspel men en stabil defensiv och sylvassa kontringar. BBK har blandat en del i sina resultat och hade en tung period när alla tre topplagen stod för motståndet (LIF, UAFC, MBoIK). Då blev det tre raka förluster och 3-17 i målskillnad. Detta visade väl att BBK inte riktigt var redo för toppen ännu. Avslutningen av våren var dock imponerande och laget förblev obesegrade de fem sista matcherna med bland annat vinster både mot FC Roma och Croatia.
 
Offensivt har Linde (6 mål) fått hjälp av både Rasmus Lihnell (5 mål) och Navid Parsa (3 mål) och lite oväntat tränaren César de Melo (3 mål).
 
Laget har hittat en stabil matchtaktik där alla är beredda att jobba för varandra och defensiven med kapten Tobias Widberg i spetsen har fungerat bra.
 
HÖSTTIPS: BBK har förvandlats från ett bottengäng till ett stabilt mittengäng som motståndarna har lärt sig att se upp med. Hösten kommer att ge både vinster och förluster och det lär nog bli en mittenplacering även när serien är slut.
 
 
Försäsongen var lysande och det var storseger efter storseger och rapporterna var att Gårda verkligen skulle bli något att räkna med. Alexander Nylin (som körde hela försäsongen med Gårda) stannande ändå till slut i Croatia och lagets stora målskytt Simon La Verghetta var avstängd seriens första månad. Om detta var anledningen till den knackiga vårsäsongen vet inte Götaholmaren men Gårda visade upp ett fruktansvärt ojämt spel. Under våren tog Gårda bara poäng i två matcher i rad EN enda gång. Poängen i premiären mot Kroken följdes upp av en vinst mot Björndammen. Efter det så vann Gårda varannan match och förlorade varannan. Då blir det inga topplaceringar. Gårda krossade Bokedalen med 5-0 för att i nästa omgång förlora mot Öjersjö med 1-4 för att i omgången efter köra över Götaholm med 6-0! Det största beviset för Gårdas ojämnhet var när nästan exakt samma startelva slog Lekstorp med 2-0 bara för att förlora i omgången efter mot Marieholm med 0-6!
 
Laget vimlar av duktiga fotbollsspelare (något Götaholm fick erfara), förutom målspottaren La Verghetta (11 mål) finns det klasspelare i kaptenen Sebastian Gokah, backen Viktor Rydberg och mittfältaren Niklas Söderberg.
 
Av någon anledning kan Gårda inte få ihop det i mer än en match i taget.
 
HÖSTTIPS: Götaholmaren vågar knappt tippa. Kan bli en kanonhöst med klättring, eller en ångestfylld avslutning med ras. Bloggen hänvisar till att spå i kaffesump eller dra lott...
 
 
Ännu ett lag som hade en bra försäsong men som inte fått spelet att stämma. Den stabila stommen med bland annat Pierre Högberg, Mikael Nilsson, Mikael Kubic, Jimmy Åsell och Marcus Halldin blandades med nya intressanta spelare som Henrik Krook och Saim Duman. Ändå var det något som inte riktigt klickade, kanske för mycket nytt, kanske inte rätt spelare på rätt plats? Götaholmaren kan bara spekulera.
 
ÖIF körde lite som Gårda och blandade resultat. Laget var lite på gång efter två raka segrar mot Bokedalen och Gårda men efter det så blev det fyra raka matcher utan seger (även om det blev 0-0 borta mot Lekstorp).
 
ÖIF avslutade dock starkt med två vinster. Lagets anfallsstjärna Mikael Nilsson avslutade med att göra fyra mål mot Olskroken.
 
HÖSTTIPS: Truppen har potential för en klättring under hösten men då måste ojämnheten bort. Götaholmaren tror dock att ÖIF kan ta ett par kliv uppåt innan serien är slut!
 
 
Götaholmaren tippade att Kroken skulle vara inblandade i bottenstriden inför säsongen (mest pga av den dåliga försäsongen) men riktigt så illa har det inte varit. Skyttekungen Jonas "Söder" Söderström har varit skadad hela våren och bara gjort något kort inhopp. Mål har det dock blivit ändå och dessa har kommit från Johan "Såsen" Hellenäs (9 mål) och "fel" Väster-nyförvärv Marcus Andreasson (8 mål). Den stora nyheten inför säsongen var ju annars värvningen av Martin Hernefors från just Väster men Hernefors har varit skadad en hel del och inte alls haft den inverkan som många trodde. Istället har det alltså varit Andreasson (som värvades lite under radarn, eller mer att Götaholmaren missade det) som imponerat. Defensivt har Anders Hellenäs och Peter Gustafsson hållt ihop försvaret.
 
Kroken har tagit en ganska jämn ström av poäng under hösten med toppar i storvinsterna mot Västkusten (7-2) och Croatia (9-1). Mot topplagen har Kroken dock varit numret för litet och det har medfört förluster och en del mål i baken. Även om där finns en fin 2-1 seger över Marieholm.
 
Våren avslutades med en märklig match mot Öjersjö där Kroken stundtals spelade strålande i den första halvleken men när matchen var slut hade det blivit förlust med 1-5!
 
Krokens grundproblem är väl att laget tränar minst av alla 6A-lag och när det väl tränas så är det ofta inte särskilt hårt (har bloggen fått för sig) eller särskilt många spelare (trots 35 spelade i truppen). Detta har väl märkts under våren då det ibland har varit lite jobbigt att få ihop lag och även att laget tröttnat i vissa matcher.
 
Känslan är att Olskroken för tillfället är ganska nöjda med att vara ett mittenlag i 6A och har kanske inga ambitioner att börja klättra i seriesytemet. Med detta sagt vill självklart laget ändå vinna alla sina matcher.
 
HÖSTTIPS: Laget har tillräckligt med klasslirare och slitvargar för att behålla sin status som mittengäng och de kommer ha kul när de gör det.
 
Götaholm var inställda på en ganska jobbig säsong även om förhoppningarna självklart fanns att det inte skulle bli så. Nästan hela den defensiva uppställningen från året innan var borta, en målvakt (Markus Manninen) och nästan en ordinarie backlinje (Martin Ljungdahl, Mattias Iljin, Magnus Augustsson) hade lämnat. Lägg där till en knäskada på försvararen Felix Milkovic (möjligen tillbaka i höst). Försäsongen stördes av spelare som lämnade och mycket av fokusen låg på annat än just fotbollen.
 
Götaholm löste iallafall premiären mot Västkusten och fick en välbehövlig positiv start på serien. Detta följdes upp av en poäng mot Olskroken. Fina vinster (mot både Öjersjö och Bokedalen) varavdes med tunga förluster (mot Croatia, Björndammen och framförallt Gårda).
 
Trots bra spel mot topptrion blev det inga poäng i de matcherna och plötsligt hade Götaholm inte vunnit på fyra matcher och höll på att bli indragna i bottenträsket. En ångestfylld och svängig holmgång i sista vårmatchen gav iallafall tre poäng mot Västkusten och gav Götaholm lite andrum inför hösten.
 
Götaholms problem under våren har varit ojämnhet under själva matcherna. Stundtals väldigt fint spel som skapat bra målchanser. Problemet där har varit att chanserna alltför sällan omvandlats till mål. I samma matcher har Götaholm stundtals tappat spelet helt, slarvat med passningar och fuskat i defensiven. Problemet där har varit att då har motståndarna fått enkla mål. Enkel matematik säger att då vinner man inga fotbollsmatcher.
 
Möjligen har Götaholms unga (till större delen iallafall) trupp saknat rutinen och ofta har det hängts med huvudena efter insläppta mål eller så har allt för mycket energi lagts på domslut.
 
Götaholm har haft 16-årige Rabih El Mir som mittback under större delen av våren och han har löst det väldigt bra trots sin unga ålder, även om orutinen lyst igenom stundtals. Annars är det Filip Boidache som dominerat i backlinjen med sina vältajmade brytningar och kloka spel.
 
Målskyttet har som sagt varit ett av Götaholms svagare kort denna vårsäsong. Efter Bokedalen har Götaholm gjort minst mål. Tobias Petersson har klivit upp som forward och Abdi Bashir har de senaste matcherna haft en offensiv ytterroll. Båda har svarat för fem mål.
 
Studerande spanjoren Pedro Matrí gav Götaholm en bollskicklig mittfältare som kompletterade spelmotorn Shafie Nurani bra. Tyvärr återvände Pedro till Barcelona innan sommaren. Götaholm fick dock tag i ett bra nyförvärv i Per Darolf från IK Virgo. En rutinerad ytterback som gav lite välbehövlig rutin med sitt lugna spel.
 
HÖSTTIPS: Målet är ju självklart att ta sig långt ifrån nedflyttningsstrecket och klättra uppåt. I den unga truppen finns det mycket talang och kan Götaholm bara behålla sina spelare kan åren framöver bli roliga.
 
Efter en stabil försäsong trodde Götaholmaren att nedflyttade Bokedalen skulle kunna blanda sig i toppstriden. Tyvärr för BIF var detta antagande väldigt långt från sanningen och inte mycket stämde för klubben under våren.
 
Det började dock med en vinst i premiären men efter det så tog det stopp. Viktiga bröderna Nilsson (Niklas och Johan "Post") missade många matcher på grund av skador. Väldigt ofta verkade det svårt att få ihop spelare. En period med väldigt många skador och bortresta spelare gjorde att klubbens ordförande Anthon Eriksson fick hoppa in i målet. Laget gick poänglösa i sju raka matcher men tog sedan poäng i två raka (två oavgjorda matcher) för att sedan avsluta säsongen med två raka förluster (0-4 och 0-7). Tränaren Jens Ottosson lämnade även laget och Johan "Post" Nilsson tog över.
 
Målskyttet har varit ett riktigt stort problem och BIF har bara gjort 8 mål och gått mållösa av planen i hela 8 matcher. Dessutom har laget släppt in 48 mål. Tillsammans med Västkusten är det mest i serien och ett snitt på fyra mål i röven per match.
 
På pappret har Bokedalen en helt ok trupp med många bra spelare. Förutom bröderna Nilsson är mittlåset med Oscar Rose och Fredrik Karlsson jobbiga att möta. Målvakten Nicklas Jungevad har storspelat i flera matcher. Tobias Johansson brukar göra mycket mål men har missat en hel del matcher. Mittfältaren Patrick Allen är väldigt nyttig för laget men även han har varit borta. Matcher vinns ju som bekant på planen och inte på pappret.
 
Av olika anledningar har dessa spelare dock sällan spelat tillsammans denna våren och truppen känns väldigt tunn. 6A är så pass jämn att lag inte har råd att sakna sina tongivande spelare match efter match.
 
HÖSTTIPS: Sommaruppehållet kom väldigt lägligt för BIF som nu får chansen att omgruppera sig och försöka lista ut hur de ska hålla sig kvar. Götaholmaren tror dock att det kommer bli riktigt svårt.
 
Götaholmaren hade tippat Västkusten som en möjlig bottenkandidat men att det skulle gå så här illa trodde väl ingen.
 
Det började med en 0-3 förlust mot Götaholm i en match där Västkusten skapade en hel del utan att göra mål. Detta följdes upp av en knapp 0-1 förlust mot blivande topplaget United Africa.
 
Förlusterna fortsatte sedan att trilla in. Ibland var det målmässigt jämnt men ibland rann det iväg (2-7 mot Olskroken, 3-7 mot FC Roma, 2-6 mot Croatia). Första vinsten kom i mitten av vårsäsongen då bottenkollegan Bokedalen besegrades i en måstematch. Vändningen kom dock inte och VBK avslutade med tre raka förluster, även om det blev med uddamålet både mot Gårda och Götaholm.
 
Framåt har laget gjort en del mål (21 stycken). Edmond Shala och Omid Larizadeh har båda gjort tre mål var. Problemet är ju att laget släppt in 48 mål (lika många som Bokedalen) vilket ger jobbiga fyra mål per match.
 
De många individuellt skickliga VBK-spelarna har inte lyckats få ihop det som ett lag. Med Shala och Erik Lukacs framåt har VBK en bra offensiv och Aamir Fouad och Mohamad "Moe" Krayem ger bra understöd på mitten. Tyvärr har försvaret läckt och det har väl varit en del olika målvakter som vaktat kassen.
 
Ska man läsa mellan raderna lite så har kanske inte träningsnärvaron varit den bästa heller. Dessutom lämnade nyförvärvet Martin Delmoro laget efter bara några matcher.
 
HÖSTTIPS: Blir väldigt svårt för VBK att lösa detta. Matcher måste börja vinnas, samtidigt som lagen över inte får ta många poäng. I en serie där alla slår alla blir det riktigt svårt. Lutar åt 7:an igen för VBK.
 
Känslan redan på försäsongen var väl att Kurdistan var på gränsen att lägga ner. Laget hade tagit sig upp via en andraplats i 7A men detta var en serie med bara 6 lag (efter att 5 lag dragit sig ur!). Sanningen var helt enkelt så att KIK inte var rustade för spela i 6A. Laget hann med fyra matcher och tog faktiskt en poäng mot FC Roma i premiären. Sen blev det förluster mot Croatia (2-4), Bokedalen (0-5) och Öjersjö (2-5).
 
Möjligen ledde förlusterna till dåligt med folk på träning eller så ledde dåligt med folk på träning till förlusterna. Hur som helst så kastade KIK in handuken, plockade ner skylten, hälsade på prästen och tackade för sig.
 
Ska ett lag dra sig ur så är det självklart bättre ju tidigare de gör det men det är ju självklart alltid surt. Serien började med 13 lag så ett lag vilade varje omgång. Med 12 lag så blir det två lag som vilar varje omgång, vilket är väldigt störande och ger en tabell som ständigt är i otakt. Hade det varit 12 lag från början hade det självklart varit jämna omgångar men det var ju omöjligt att göra om alla omgånger när serien redan dragit igång.
 
6A fick iallafall upp ögonen för några av spelarna i KIK och Fitim Feka har redan dykt upp hos Croatia. Bli inte förvånade om fler gamla Kurdistanspelare dyker upp i 6A efter sommaren.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------
 
Eftersom matchen mellan Lekstorp och FC Roma avbröts och sedan fastställdes till 3-0 till LIF så försvinner målskyttarna från den matchen. Visst hade det gått att behålla LIF:s målskyttar då laget ändå gjorde just tre mål men det känns mer korrekt att inte har några målskyttar eftersom det blev en vinst tilldömd av förbundet. Götaholmaren gjorde ett litet räknefel när det gällde Fitim Feka, som lämnade nerlagda Kurdistan för Croatia. Först fick han med sig sina två mål som han gjorde för Kurdistan men eftersom alla deras matcher ströks och alla andra spelare fick sina mål mot Kurdistan borttagna så borde ju även Feka bli av med sina Kurdistan-mål. Hade Kurdistan varit kvar och han lämnat hade målen självklart följt med. Siffran inom parentes är antal straffmål gjorda av spelaren.
 
SKYTTELIGAN EFTER VÅRSÄSONGEN
 
12 MÅL
 
Toni Ceesay (Marieholm)

11 MÅL
 
Simon La Verghetta (Gårda)
 
9 MÅL

Johan Hellenäs (Olskroken) (1)
Jimmy-Cannon Nwadinkpa (Marieholm)

8 MÅL

Marcus Andreasson (Olskroken) (2)
Sanel Osmanovic (FC Roma)
Mikael Nilsson (Öjersjö)

7 MÅL

Boris Lesic (Croatia) (1)
Alexander Nylin (Croatia)

6 MÅL

Anton Linde (Björndammen)
Sebastian Fernberg (Gårda) (2)
Charles Chibuike (United Africa) (2)
Gilbert Mensah (United Africa)
Leandro Pinto (Marieholm)

5 MÅL

Marcus Johansson (Lekstorp)
Rasmus Lihnell (Björndammen)
Niclas Eliasson (Lekstorp)
Calvin Okafor (United Africa)
Tobias Petersson (Götaholm)
Abdi Bashir (Götaholm) (1)

4 MÅL
Fitim Feka (Croatia)
Sebastian Fransson (Lekstorp)
Jasmin Saric (FC Roma)
Carl Antti (Gårda)
Fredrik Airosto (Götaholm)
Marcus Halldin (Öjersjö) (1)

3 MÅL
César de Melo (Björndammen)
Navid Parsa (Björndammen)
Adnan Dedic (FC Roma)
Haris Dedic (FC Roma)
Ibro Mujkic (FC Roma)
Emir Huseinovic (FC Roma)
Marcus Pätsi (Lekstorp)
Sebastian Gokah (Gårda)
Gerald Tita (United Africa)
Samir Abbas (United Africa)
Ofuokwu Stanley Odogwu (United Africa)
Antonio Godino (Mariehholm)
Milad Mehrbeheshti (Marieholm)
Omid Larizadeh (Västkusten)
Edmond Shala (Västkusten) (1)
Peter Gustafsson (Olskroken) (1)
Pierre Högberg (Öjersjö)

2 MÅL

Tobias Johansson (Bokedalen)
Niklas Nilsson (Bokedalen) (1)
Muhamed Kopriva (Croatia)
Alan Amin (Croatia) (1)
Mazlum Sigirci (Croatia)
Emran Osmanovic (FC Roma)
Pontus Larsson (Lekstorp)
Cyneyt Secilmis (Marieholm)
Blerim Ferati (Marieholm)
Jonny Davidsson (Marieholm)
Ousman Sonko (Marieholm)
Jonas Nordsten (Olskroken)
Patrik Bengtsson (Olskroken)
Johan Wede (Olskroken)
Tersoo Tyoer (United Africa)
Williams Ifanyi Odili (United Africa)
Martin Delmoro (Västkusten) (1)
Mohamad Krayem (Västkusten) (1)
Sandro Almeida (Västkusten)
Pouyan Babr (Västkusten)
Jean Garrido Ortiz (Västkusten)
Mikael Kubic (Öjersjö)
Jonathan Landahl (Öjersjö)
Saim Duman (Öjersjö)

1 MÅL

Alexander Paulsen Medalen (Björndammen)
Marcus Lihnell (Björndammen)
Tobias Widberg (Björndammen)
Christer Petersson (Björndammen)
Jimmie Eriksson (Bokedalen)
Johan "Post" Nilsson (Bokedalen) (1)
Kristoffer Johansson (Bokedalen)
Fredrik Karlsson (Bokedalen)
Mikael Sepahi (Croatia)
Karzan Ayoub (Croatia)
David Celerie (Croatia)
Amar Peric (Croatia)
Nermin Dzerahovic (Croatia)
Anjam Abdullah Rasool (FC Roma)
Esad Mujkic (FC Roma)
Zijad Huseinovic (FC Roma)
Christopher Bratt (Gårda)
Mawuli Gokah (Gårda)
Niklas Söderberg (Gårda)
Sanan Gaziyez (Götaholm)
Nicolas Wolf (Götaholm)
Shafie Nurani (Götaholm)
Nicklas Berglind (Lekstorp)
Robin Granqvist (Lekstorp)
Magnus Andersson (Lekstorp)
Marcus Gylling (Lekstorp)
Daniel Lübbe (Lekstorp)
Daniel Jonasson (Lekstorp)
Robert Söderberg (Lekstorp)
Johan Hedström (Lekstorp)
Fredrik Nodin (Lekstorp)
Yusupha Jammeh (Marieholm)
Emir Alic (Marieholm)
Bljerim Hoti (Marieholm)
Kim Årman (Olskroken)
Martin Svensson (Olskroken)
Fredrik Jungestrand (Olskroken)
Andy Erheriene (United Africa)
Benard Adu (United Africa)
Adilson Lima (Västkusten)
Erik Lukacs (Västkusten)
Alan Rekani (Västkusten)
Jonas Karlén (Västkusten)
Daniel Möller (Öjersjö)
Daniel Apell (Öjersjö)
Anton Petersson (Öjersjö)
 
---------------------------------------------------------------------------------------
 
Götaholmaren ska försöka få ut lite intervjufrågor om vårsäsongen till lite spelare och ledare i 6A innan bloggen tar semester!
 
#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0