Gårdagens matcher!

Enligt rapporterna så var detta en betydligt jämnare match än vad resultatet visade. Första halvlek var jämn och Kroken tog ledningen efter en halvtimme genom Johan Wede. Glädjen för OIF blev dock inte långvarig då Mikael Nilsson kvitterade fyra minuter senare. Enligt OIF:s kortfattade matchrapport kunde Kroken gjort både två och tre mål i den första halvleken men skärpan i avsluten saknades.

ÖIF rivstartar i den andra och Nilsson gör sitt andra mål, efter Krokenmisstag, och ger Öjersjö ledningen. Luften går ur Kroken och laget tröttnar. Öjersjö kan ta över tillställningen. Spiken i kistan kommer i den 73:e minuten då Marcus Halldin gör 3-1. Av bara farten avslutar Mikael Nilsson med två strutar till och blir alltså fyramålsskytt!

Krokens matchrapport hittas HÄR.

ÖIF klev upp till en sjundeplats och gick förbi bland annat just Olskroken.

Croatia hade inga större problem att besegra Bokedalen och Fitim Feka svarade för ett hattrick!

Bortalaget satte full fart direkt och satte Bokedalens nykomponerade backlinje på prov. Även burväktaren Nicklas Jungevad fick visa att takterna satt i sen förra matchen. Efter 23 minuter fick dock Jungevad kapitulera då Feka blev frispelad och han kunde snyggt göra 1-0 till Croatia.

Bokedalen, som redan hade problem med spelare, fick även se Niklas Nilsson kliva i början av matchen då han kände av sina fotskada redan under uppvärmingen.

Innan halvtidsvilan kommer även 2-0 till CroatiaBokedalen tappar boll. Croatia ställer om och ett inspel når Mazlum Sigirci som inte gör något misstag.

3-0 kommer genom ännu ett friläge och det är Feka som håller sig framme igen. Bokedalen försöker men de flesta avsluten kommer utanför straffområdet och ofta landar de tryggt i famnen på rutinerade Vural "Vurre" Kokulu. Feka fullbordar sitt hattrick i slutet av matchen då han nickar in bollen.

Croatia uppe på fjärdeplatsen medan Bokedalen är fast under strecket. BIF får en chans till att ta poäng innan sommarvilan då laget ställs mot FC Roma på fredag.

Bokedalens matchrapport hittas HÄR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

För er som missat det så har Lekstorp fått en 3-0 seger mot FC Roma i den avbrutna matchen från omgång 6.

Kolla Facebooksidan för kvällens resultat (Gårda-Västkusten) eller förbundets sida.

Imon redovisar vi den matchen och kollar försnacket inför de sista matcherna i helgen innan sommarvilan...