En afton på Simba...

Igår var det dags för den första 6A-festen någonsin och det blev en lyckad kväll även om några tunga namn uteblev.
 
Götaholmaren var på plats ganska tidigt med en tung Götaholmsuppställning bestående av Görgen "Groggen" Johansson, Freddie Wedberg, Felix Milkovic och Gustav Borne
 
Korsbergas egen Andreas "Billy" Dahlberg dök också förbi. En gammal vän från de småländska skogarna!
 
Sakta men säkert började fler 6A-folk dyka upp och Björndammen gjorde ingen besviken när Jimmy Palmqvist, Christer Petersson, Mattias Palmqvist, Jimmy Grahn och Anton Linde klev in på Simba. Linde hade även med sig BK Häckens och pojklandslagets Simon Sandberg (som har BBK som moderklubb). 
 
VBK:s Erik Lukacs var på plats, Borne ser glad ut och Groggen försöker möjligen värva Mikael Nilsson till Götaholm. Sebastian Kögel verkar inte uppskatta detta samtidigt som Patrick Allen hänger i baren.
 
Öjersjö kom alltså också, med ett stort gäng även en hel del av Bronkarna saknades.
 
Bell Fortes var självklart där och även VBK:s Adilson Lima dök upp.
 
Det blev en väldigt trevlig kväll och självklart mycket 6A-snack, särskilt med tanke på att Silly Season är i full gång.
 
Stabilt på Simba av herrar Airosto & Borne.
Marieholm gjorde ett sent besök med målsprutorna Toni Ceesay och Jimmy-Cannon Nwadinkpa i spetsen för det ganska stora entouraget. Daniel Pereira, Leandro Pinto och Milad Mehrbeheshti var några av de andra MBoIK-spelarna som dök upp.
 
Lekstorp hade hade sin egen avslutning under lördagskvällen men några av spelarna hann även med att dyka upp på Simba. Inte oväntat dök Johan Hedström och Danny Höglund upp men även Rickard Hagström, Sebastian Fransson och Robert Söderberg skymtade förbi.
 
Även BBK:s Gustav Ågren gjorde ett väldigt kort framträdande.
 
Simba lämnades men 6A-kvällen var inte på långa vägar slut. Rykten säger att en hel del folk hamnade på Yaki-Da men det blev definitivt Excet för några.
 
Gårda BK var tyvärr inte representerade alls på Simba men klubben räddade ändå upp kvällen i kön in på Excet. Uppenbarligen är det Gårdas Christopher Bratt och Viktor Ryberg som har kontakterna i Göteborgs uteliv. Bratt löste det utmärkt om man inte gillar att stå i kö...
 
Inne på Excet var det fotbollstätt, de gamla Götaholmarna Pontus Svedberg och Mange Augustsson dök upp. Gamle LIF-spelaren Ragnar Nilhag var där och Robin Granqvist var kung i baren. Rykten säger dock att det blev en dyr kväll för Granqvist, men det kostar att ligga på topp...
6A:s finest. Johan Hedström, Danny Höglund och Mattias Palmqvist.
 
Olskroken hade tyvärr inte heller någon representation på Simba men i vimlet på Excet dök Johan "Såsen" Hellenäs upp.
 
Helt klart en väldigt trevlig kväll i sällskap med 6A. Förhoppningvis början på en tradition.
 
Tack till alla som dök upp!
 
----------------------------------------------------------------------------------------
 
Det verkar som Olskroken gjort klart med ett nyförvärv. Enligt hemsidan är Johan Eurén klar för klubben. 27-årige Eurén är mest känd för att han brottas på landslagsnivå och han tog OS-brons i London i somras. En helt klart spektakulär värvning som Götaholmaren får anta är korrekt. Hade det varit 1:a april hade det varit en annan sak...
 
----------------------------------------------------------------------------------------
 
Götaholm kör vidare och det är träning imorgon och kanske med några intressanta nya namn. Bland annat ska en ny målvakt provträna. På torsdag är det träningsmatch mot division 5-laget FC Bosona och tanken är att många av de spelare som provtränar ska få visa upp sig.
 
----------------------------------------------------------------------------------------
 
#6
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0