Inside Öjersjö!

Igår hade 6A-laget Öjersjö IF sin avslutning och Götaholmaren var på plats! För ett par veckor sedan dök det upp en förfrågan om Götaholmaren kunde medverka på ÖIF:s avslutningsfest som prisutdelare och hemlig gäst. 
 
Götaholmaren tackade självklart ja till denna chansen att få en inblick bakom kulisserna och såg även till att bloggens ständigt medhjälpare Tobbe Petersson även hängde med. Med producenten och kameramannen för Rasta-TV på plats så blev det självklart en hel del intressanta intervjuer under kvällen!
 
ÖIF:s festkommitté bestående av Niklas Strindeborn, Pierre Högberg, Mikael Nilsson och Alexander Wester hade styrt upp en riktigt stabil avslutningsfest i ÖIF:s klubblokal.
 
Götaholmaren hade äran att få dela ut priset till Årets Spelare i ÖIF...
...och det blev inte oväntat Mikael "Nisse" Nilsson, som även tog hem Årets Anfallare och Bästa Målskytt. Götaholmaren passade även på att berätta lite om bakgrunden till bloggen och en och annan gammal anekdot. 
Dessutom kunde Götaholmaren även dela ut priset Årets Rövlag till Öjersjö IF. Alltså laget som fick flest gula kort i 6A under säsongen 2012. 55 stycken ostskivor landade det på för ÖIF...
 
Det blev en väldigt lyckad kväll där stämningen var väldigt hög och allt som hände kanske inte passar att återberätta just här på bloggen. Det kan väl tilläggas att herrarna Kubic & Åsell levererade iallafall.
 
Ett historiskt ögonblick då bloggen för första gången fick betalt för ett uppdrag. Det ska väl tilläggas att "betalningen" aldrig lämnade klubblokalen...
 
Det gjordes ett historiskt antal Rasta-TV intervjuer under kvällen (8 olika ÖIF-spelare var med framför kameran!) och dessa komma att dyka upp under veckan. Tobbe har en hel del material att jobba med och troligtvis så kommer det att bli 3 eller 4 olika avsnitt!
 
Götaholmaren garanterar en hel del skratt!
 
Götaholmaren får avsluta med att tacka Öjersjö var chansen att medverka på avslutningsfesten och för en väldigt trevlig kväll!
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Västkustens BK som precis klarade sig kvar i 6A denna säsongen släppte en värvningsbomb till sin futsalsäsong! Ingen mindre än Valter Tomaz Junior är klar för klubben!
 
Valter Tomaz Junior (född 1978) var ju en av de första brasilianska spelarna i Sverige och spelade nästan 10 säsonger i Örgryte (1997-2006). För våra unga läsare så är Örgryte ett fotbollslag i Göteborg som brukade vara riktigt bra. Laget är dock tillbaka i Superettan. Efter en sväng i Molde så återvände han till ÖIS igen och gjorde några matcher 2010.
 
Säsongen 2012 så spelade han 14 matcher för division 2-laget Assyriska BK
 
Nu kommer alltså Valter Tomaz Junior spela för 6A-laget Västkustens BK
 
Götaholmaren frågade VBK:s Bell Fortes om chanserna att få se brassen i VBK-tröjan när 6A drar igång nästa säsong och svaret var att det just nu bara gäller futsal men att man aldrig vet...
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Silly Season är i full gång och vi är inne i frimånaden och det cirkulerar en hel del rykten och det är en hel del 6A-spelare som är och rör på sig och tränar med olika klubbar.
 
Götaholmaren hör en hel del rykten men väljer att inte skriva om alla. Bloggen försöker alltid att kolla med de spelarna det gäller och att det är ok att skriva om det.
 
Sen kan det väl tyckas att spelarna själva får ta ansvar för att deras nuvarande klubbar vet om att de provtränar med andra lag. Även om inte Götaholmaren skriver om det så är det ju lätt att sådant läcker ut...
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
När det gäller Götaholm så jobbar klubben vidare och hoppas på att kunna knyta till sig några av de som provtränat med laget.
 
Det verkar även som GBK ska försöka hitta en till träningsmatch innan det blir uppehåll över jul & nyår...
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
#6
 

Kommentarer
Postat av: baxbax

Vilken trevlig blogg! Visar att det finns liv på lägre nivå inom Göteborgsfotbollen. Själv spelade man i Götaholm som riktigt riktig ung, minns när vi kom på 7 plats i Coca-Cola cupen 1997 eller 1996 klass P88 tror jag det var. Det var tider det och jag var målvakt. Nästan så man blir sugen att dra på sig handskarna igen.

2012-11-19 @ 14:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0