Nyförvärv till Götaholm, stabil tv-underhållning & rykten...

Götaholm kan presentera sitt första nyförvärv under Groggen & Siki. Hewr Sabir (född 1988) är klar för klubben och återvänder alltså till föreningen där han spelade juniorfotboll. Senaste klubbadress för försvarsspelaren var Kurdistan IK och när klubben drog sig ur 6A under våren så tränade Sabir med Götaholm men det dröjde alltså med en övergång till nu.
 
Götaholm får en back som både kan användas centralt eller på kanten och som definitivt ökar konkurrensen i truppen!
 
Götaholmaren hälsar Hewr välkommen tillbaka till GBK!
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Götaholmaren hoppas att läsarna inte tröttnar på intervjuerna med Öjersjös spelare. Här kommer två till iallafall och det är riktigt stabilt och underhållande. Först ut är ÖIF:s framtid, 17-årige Jacob Skattner, och sedan ÖIF:s bästa spelare (enligt honom själv): en lite slirig Marcus Halldin!
 
 
 
 
Det återstår en riktigt intressant intervju med Patrick Allen (framför studiopublik!) och möjligtvis lite bonusmaterial!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Enligt säkra källor kommer nerlagda Bokedalens IF:s ordförande Anthon Eriksson möjligen att stanna kvar i 6A. Förhandlingar pågår med en 6A-klubb och det ska röra sig om någon form av ledarroll för Eriksson.
 
Alltid kul att behålla en profil i serien.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Marieholm BoIK har gjort klart med en tränare inför nästa säsong och det är från de egna leden. Daniel Pereira kommer att agera som spelande tränare nästa år, ett riktigt intressant val som har rutin från spel högre upp i seriesystemet.
 
När det gäller nya spelare till Marieholm så är inget klart ännu men en duktig 6A-profil från en annan förening lär ha tränat med klubben. MBoIK:s portugisiske mittfältare Leandro Pinto ska även ha tagit med sig några landsmän till lagets träningar och det kan nog finnas några guldkorn där...
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Gårda BK har bokat in ännu en träningsmatch. Den 27/11 smäller det på Skatås och det är division 5-laget Utbynäs SK som står för motståndet...
 
När det gäller Gårda så är det alltså Vandad Moghadasi som kommer att träna laget nästa säsong. Han tog över redan under detta året och kommer även att ha hjälp av Rikard "Stekar'n" Johansson. Enligt Götaholmarens uppgifter så har Vandad som spelare tillhört bland annat Götaholm, Majorna BK och Qviding.
  
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0