Silly Season!

Lekstorps IF föll på mållinjen iår och laget verkar redan ha börjat rusta inför säsongen 2013. Det första nyförvärvet är klart iallafall:
26-årige Johan Persson ansluter till Gråbolaget. Persson har ett förflutet i LIF och senast han spelade i den gröna tröjan var hösten 2011 då han under en kort period blev utlånad till LIF från hans dåvarande klubb Lärje-Angered.
 
Persson har dock inte spelat för Lärje-Angered den senaste tiden då han bott i Dalarna.
 
Enligt LIF:s hemsida är Johan "en tuff fysisk spelare med hög nivå och inställning, bra målskytt och pådrivare på träning och match."
 
------------------------------------------------------------------------------------------
 
Som Götaholmaren skrivit innan så lämnar 6A:s fotbollsvagabond Noah Widmark Lekstorp och nu är det klart med ny klubbadress. Widmark stannar i 6A och enligt väldigt säkra källor är ny klubbadress Gårda BK!
 
Götaholmaren har hört dessa rykten innan och dessutom gjorde Noah några träningar med just Gårda innan han gick till LIF i somras. Så inte ett helt oväntat val.
 
Ett intressant nyförvärv till en av seriens intressantaste spelartrupper. Kanske är Widmark precis den spelartypen som Överåslaget saknar?
 
Positivt iallafall att 6A behåller sina profiler!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------
 
Götaholm genomförde en bra träning igåt på Kviberg. SG-97 duon Wedberg & Strömberg fortsätter att träna med klubben och det känns väldigt positivt. Bergums Atbin Vali tränar också vidare och även där så känns det mycket möjligt med en övergång.
 
En ny målvakt testade igår. Markus, kompis med Götaholms Per Darolf, med ett förflutet i Kinna. Han gjorde ett stabilt intryck.
 
På torsdag så blir det träningsmatch för Götaholm. 18.30 börjar matchen och det är FC Bosona som står för motståndet.
 
Götaholm kommer med en stor trupp och många av de nya spelarna kommer att få visa upp sig!
 
#6
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0