Liket lever!

Det är aldrig över förrän den tjocka damen i vikingahjälm sjunger, som det så vackert heter.

Bokedalen tog den absolut sista chansen att hänga kvar i 6A när laget ikväll besegrade Björndammen med 3-1! Enligt rapporterna så var Bokedalen det hetare laget och kunde även ta ledningen redan efter 5 minuter genom Simon Tengfjord. Niklas Nilsson ökar sedan på till 2-0 genom ett fint vänsterskott i krysset!

Innan halvtid kan BIF även göra 3-0 genom Erik Westermark. Bokedalen var utan tvekan det bättre laget i den första halvleken och kan gå till en välförtjänt halvtidsvila.

Matchen jämnar ut sig i den andra halvleken och Björndammen kan reducera genom Rasmus Lihnell men Bokedalen reder ut det hela och har även bud på två straffar.

BIF tar en rättvis seger och har nu spelat klart för året.

Plötsligt ligger all press på Västkusten. Laget behöver vinna någon av sina återstående två matcher. Imorgon kommer första chansen mot Öjersjö och skulle det misslyckas så måste Gårda besegras i den sista omgången. Ingen lätt uppgift för VBK!